SPORT — 13 iulie 2014 at 19:12

Dezastru la CSM Calarasi

by

Echipa de handbal pluteste intr-o mare de incertitudini. CSM Calarasi are o organizare exact ca acum 30 de ani, iar cei care conduc clubul, vazand ca nimeni nu-i mai baga in seama si prin visteria clubului nu se vor mai perinda miliarde de lei vechi, umbla acum cu „fitile”. Primul vizat este antrenorul Sabin Dacau, cel caruia i se reproseaza acum faptul ca este nepriceput.
Cam tarziu, coane! Trebuia sa spui asta cand echipa s-a facut de ras in Cupa Romaniei, dar te-ai bucurat ca jucatorii au plecat mai iute acasa si n-ai mai cheltuit bani pe cazare la Ploiesti. Trebuia sa reactionezi dupa infrangerea cu HC Vaslui, dar n-ai luat nici o masura si nici nu ti-ai asumat vreo vina. Un conducator bun nu e ala care isi scoate pieptul in fata atunci cand sunt rezultate, ci acela care stie cum sa reactioneze in momentele grele si sa ia cele mai bune decizii. La CSM Calarasi nu s-a intamplat niciodata asta.
Nu spun ca Ioan Bota e vreun priceput, ba din contra, dar simt nevoia sa reactionez pentru ca este unul dintre oamenii care cunosc handbal la Calarasi, dar a ajuns sa fie barfit pe nedrept. Cand echipa era in Divizia A, venea la antrenamente de doua ori pe saptamana, de fiecare data la finalul sedintelor de pregatire, si doar pentru a le cere jucatorilor sa semneze pentru apa plata pe care au consumat-o. Si asta nu e tot. Bota il critica de Sabin Dacau in timpul meciurilor, de fata cu jucatorii aflati pe banca de rezerve, pentru schimbarile facute. Cu toate acestea, Bota a facut parte de staff-ul tehnic cu care CSM Calarasi a promovat in Liga Nationala. Bun sau rau, omul asta merita respectat pentru ca a contribuit la o performanta unica in istoria handbalului calarasean.
La CSM Calarasi este, intr-adevar, dezastru, dar cotele minime ale unei asemenea stari sunt atinse de catre sectia de handbal. Uitandu-ne pe la celelalte sporturi o sa observam ca imaginea este mult mai neagra. Daniel Tutuianu a facut o remarca foarte buna. Nu poti sa te lauzi ca ai o campioana la saritura cu prajina cand in Calarasi nu exista nici o prajina. Mai ramane sa aflam ca gruparea de pe Borcea are si un campion la schi alpin, caruia ii asigura cele mai bune conditii. Astept cu nerabdare ca handbalistii sa faca pasul catre HC Dunarea 2014 Calarasi, iar despre CSM Calarasi sa nu mai vorbeasca nimeni.
 

Comments are closed.