SPORT — 12 iulie 2014 at 08:57

Modelu a invins pe Roseti cu 7-3

by

Proaspat promovata in Liga a 3-a, Inainte Modelu cauta cu intensitate jucatori care sa faca fata rigorilor impuse de participarea in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc. Astazi, intr-un joc amical disputat in compania celor de la Spicul Roseti, modelenii s-au impus cu 7-3. Antrenorul Jose Valeriu Petrescu i-a avut la dispozitie, printre altii, pe Levente Mitrea si Madalin Giugiumica, jucatori care au facut parte din lotul echipei si in sezonul trecut. In schimb, a lipsit portarul George Bratu.
„Ei au folosit trei echipe. Au avut o formatie in prima repriza, la pauza au schimbat toti jucatori, iar la jumatatea celei de-a doua reprize au schimbat din nou toti jucatori. Ne-au invins fara probleme. Noi am cazut din punct de vedere fizic in partea a doua a jocului. A fost un antrenament foarte util pentru noi”, a declarat Gabriel Chirita, antrenorul celor de la Spicul Roseti.
Inainte Modelu si-a programat reunirea lotului pentru luni, 14 iulie, data la care antrenorul lui Inainte ii asteapta la pregatire pe toti cei opt jucatori transferati pana acum. Este vorba despre Mirel Petre, Petre Penita, Sorin Ragalie, Gabriel Anghel, Marius Gheorghe, Claudiu Popescu, Daniel Chiru si Marius Nicodim. Toti opt provin de la echipe din judet. Lor li s-a mai putea adauga olteniteanul Razvan Huzuneanu, precum si 3 jucatori de la Liceul Mircea Eliade din Capitala. Modelenii au programat primul joc oficial al sezonului miercuri, 16 iulie, cu incepere de la ora 17:30, cand vor da piept, pe teren propriu, cu Gloria Popesti Leordeni. Meciul conteaza pentru turul I al Cupei Romaniei.

No Comments

  1. Cum au reusit cei de la Roseti sa dea 3 goluri ? Eu I-am vazut jucind si affirm cu toata sinceritatea ca ii bateam cu juniorii . Ba chiar mai mult de atit , nu cred ca reuseau sa ajunga la poarta . Serios ! !