SPORT — 12 iulie 2014 at 14:14

Felix Vernescu, transferat la Modelu

by

Madalin Giugiumica va continua sa evolueze pentru Inainte Modelu si in Liga a 3-a. Mijlocasul a acceptat in cele din urma un salariu de 1.500 de lei pe luna si va fi prezent luni, 14 iulie, la reunirea lotului. Dintre jucatorii care au evoluat in sezonul precedent pentru modeleni, la echipa vor mai ramane Bratu, Chirita, Dragnea, Ionel, Tutuianu, Mitrea, Gheorghita, Giugiumica si Dumitrescu.
S-a renuntat la Ungureanu, Hartescu, Neagu, Ene, Rosu si Florea. Acestia au sanse mici sa mai ajunga la CSM Oltenita din cauza pretentiilor financiare pe care oltenitenii le considera exagerate. Antrenorul Jose Valeriu Petrescu considera ca despartirea de acesti jucatori nu reprezinta o pierdere importanta pentru formatia pe care o pregateste.
vernescu2153
In urma jocului disputat astazi in compania celor de la Spicul Roseti, scor 7-3, tehnicianul modelenilor a decis sa-l retina in lot pe atacantul Felix Vernescu, care a evoluat pana acum la Victoria Lehliu Gara. Saptamana viitoare, in probe se vor mai afla Stirbu, de la Progresul Fundulea, Sebastian si Eduard Tanase, ambii de la Unirea Dragalina, si Avram, de la Unirea Slobozia.
In acest moment, sunt sigure transferurile lui Felix Vernescu (Victoria Lehliu Gara), Marius Nicodim si Razvan Huzuneanu (Dunarea Calarasi), Petre Penita (Avantul Dor Marunt), Mirel Pena (Dunarea Ciocanesti), Gabriel Anghel si Sorin Ragalie (Spicul Roseti), Marius Gheorghe, Daniel Chiru si Claudiu Popescu (Agricola Borcea), Patru, Dinica si Mihaita (Liceul Mircea Eliade Bucuresti).
 

No Comments

  1. nu exista niciun Stirbu la Fundulea….