SPORT — 12 iulie 2014 at 08:30

Dragulin le-a ridicat moralul

by

La inceputul acestei saptamani, handbalistii calaraseni au inceput pregatirile in vederea participarii in Liga Nationala. In jurul echipei inca exista multe necunoscute, iar jucatorii noi care au ajuns pana acum sub comanda lui Sabin Dacau sunt considerati de catre specialisti ca fiind mult mai slabi decat cei care au plecat in aceasta vara de la Calarasi.
Saptamana aceasta, jucatorilor le-au fost achitate datoriile pentru lunile aprilie si mai, urmand ca in cursul saptamanii viitoare sa fie platiti si banii pentru luna iunie. Primarul Daniel Dragulin va ramane in continuare langa echipa, chiar daca a fost trecut in linia a doua dupa ce omul de afaceri Ion Dumitru a fost numit presedintele HC Dunarea 2014 Calarasi, club ce va reprezenta orasul de pe Borcea in Liga Nationala.
dragulin1034
Edilul a fost prezent in aceasta saptamana de trei ori la antrenamentele conduse de catre Sabin Dacau, fapt ce a avut darul de a le ridica moralul handbalistilor calaraseni. In zilele urmatoare sunt asteptati la echipa un portar, un inter dreapta si un pivot. Incepand de luni, jucatorii vor traversa bratul Borcea cu barca si se vor antrena pe plaja situata vis-a-vis de parcul situat langa Hotel Calarasi.
 

No Comments

  1. ,,Vor traversa Borcea cu barca ” , cumva vorbiti de echipa de canotaj ?Dati-mi voie sa cred ca va fi un mare ,,fiasco” , cu toata contributia primarului Dragulin , care baga bani intr-o ,,gaura neagra ” , care este handbalul calarasean .