SPORT — 11 iulie 2014 at 01:04

CSM trebuie sa isi achite datoriile

by

In jurul echipei de handbal a Calarasi este o nebuloasa totala. Jucatorii inca apartin de Clubul Sportiv Municipal, conducerea acestei grupari se da lovita si nu isi asuma nici o decizie, pasand mingea catre HC Dunarea 2014, club care se chinuie sa-si obtina in aceste zile „certificatul de nastere”, urmand a fi condus de catre omul de afaceri Ion Dumitru.
CSM Calarasi s-a inscris in Liga Nationala, dar pana la startul campionatului, adica 30 august 2014, sectia de handbal poate fi mutata la HC Dunarea 2014 Calarasi. Insa nu in orice conditii. „Echipa pe care o preiau, adica CSM Calarasi, nu trebuie sa fie datoare nici macar un leu catre antrenori, jucatori sau alte persoane”, explica Mihai Bocan, secretarul general al Federatiei Romane de Handbal.
Asta inseamna ca handbalistii trebuie sa isi primeasca toate salariile pana la inceperea campionatului, altfel Calarasiul nu va juca in Liga Nationala. HC Dunarea 2014 Calarasi va putea semna angajamente doar cu jucatorii pe care ii doreste, in vreme ce oamenii care nu intra in vederile lui Sabin Dacau vor ramane la CSM Calarasi, club care nu va mai avea sectie de handbal si care nu va mai avea nici o obligatie pe linie sportiva. Exista si un revers al medaliei. Se poate intampla ca jucatorii doriti la HC Dunarea 2014 Calarasi sa nu mai semneze angajamente cu noul club si sa plece la alte echipe, situatie in care vestiarul va ramane gol.
 

Comments are closed.