SPORT — 11 iulie 2014 at 05:51

CSM Calarasi, in situatia Oltchimului

by

Mai sunt sapte saptamani pana la startul Ligii Nationale si la Calarasi inca nu exista certitudini cu privire la jucatorii care vor evolua in echipa lui Sabin Dacau in noul sezon. www.prosport.ro publica o analiza amanuntita a schimbarilor care se vor produce anul acesta pe prima scena a handbalului romanesc. Formatia de pe Borcea se incadreaza perfect in peisaj din moment ce a transferat mai mult jucatori din strainatate decat din tara, dar se distinge prin faptul ca situatia clubului inca nu este clarificata.
CSM Calarasi se afla in fata unei situatii ciudate, dar care s-a mai consemnat in trecut si la alte echipe. Autoritatile locale au decis sa infiinteze in aceasta perioada un alt club, ASC Dunarea Calarasi 2014, care ar urma sa preia locul CSM-ului. Cum poate evolua aceasta noua grupare in prima liga, numai FR de Handbal are raspunsul! Cert este ca aproape toti jucatorii de la CSM ar urma sa semneze noi contracte de joc cu ASC Dunărea. Un astfel de caz s-a consemnat si in 2013, cand HCM Rm. Valcea a preluat locul echipei Oltchim, fara active si pasive. „Se face un proces de trecere de la un club, la altul. Saptamana viitoare vom fi in masura sa anuntam oficial si jucatorii care raman si care vor veni”, a declarat presedintele sectiei de handbal din Calarasi, Bota Ioan Bucur.
Despre opacitatea oficialulului calarasean nu mai are rost sa mai discutam, este cunoscuta de toata lumea, de la antrenori, jucatori si suporteri, pana la ziaristi si oameni din lumea handbalului. Intretinuta din bani publici, echipa de handbal a Calarasiului, indiferent ca vorbim despre CSM Calarasi sau HC Dunarea 2014 Calarasi, este datoare sa nu tina nimic ascuns sub pres.
Click aici pentru continuarea articolului!

Comments are closed.