Special — 11 iulie 2014 at 09:48

Capat de drum pentru Progresul

by

In sferturile de finala ale “All together european youth football festival”, Progresul Calarasi a fost invinsa cu 2-0 de catre FC Glentoran, din Irlanda de Nord. Astfel, juniorii antrenati de catre Dan Andronache au ratat prezenta in semifinale si au fost nevoiti sa plece deja catre tara imediat dupa joc.
Tot astazi, la Oltenita, Atletic Calarasi a reusit sa invinga Clubul Sportiv Municipal de doua ori. Prima victorie, scor 4-0, a venit in disputa juniorilor C, in vreme ce la juniori D calarasenii s-au impus cu 3-1. Cele doua grupe de cadeti de la CSM Oltenita sunt pregatite de catre Alexandru Mica.

No Comments

 1. Felicitari copiilor pentru comportarea la acest turneu. Se putea mai mult, dar oboseala si accidentarile au facut sa ne oprim aici. am visat cu ochii deschisi trei zile. Copii va iubesc.

 2. suporter independenta

  (suporter progresul) felicitarii copiilor ,bravo domnilor antrenori ,stafului si nu in ultimul rand parintilor care sunt alaturi de ei.Succes si sa va intoarceti cu bine acasa.

 3. Va asteptam cu drag!

 4. Va asteptam acasa!felicitari!

 5. Va asteptam acasa!felicitari!

 6. al doilea suporter

  Sa nu uitati de cupa ! O gasiti la supermarket !

  • Progresul nu are ca scop colectionarea de cupe si trofee.Daca tu crezi ca echipa a fost pana la Berlin dupa o cupa te inseli si arati cat te pricepi la fotbal.Omul din betie se trezeste din prostie si invidie niciodata.

 7. Prostanacule, locul 6 din 30 de echipe la un turneu international este o mare realizare pe care numai un invidios ca tine nu o vede.

 8. Cele 30 de asa-zise echipe au fost ,,adunate” din neant . Daca era un turneu cu echipe bune de ce nu a participat Academia Hagi , Steaua , Dinamo etc , si s-a dus la Berlin o echipa din Calarasi ? Fiti seriosi ! Capul la cutie !

  • Chiar esti un taune. La aceasta cupa au participat 8 echipe de prima liga in tara lor si 7 academii de fotbal. Progresul a fost invitata pentru parcursul bun din acest an, cand a invins Academia Hagi care la randul ei ia invins pe Dinamo. De Steaua ce sa mai vorbim locul 7 in campionatul municipiului Bucuresti.
   Ca o echipa din Calarasi participa la un astfel de turneu trebuia sa fie pentru toti calarasenii o mandrie dar vad ca pentru unii este o mare problema. Inca o data dovediti ca orice se face in fotbalul calarasean nu este bine si ramaneti doar niste invidiosi care acum isi rod unghiile de ciuda.
   indiferent ce prostii debitati voi PROGRESUL merge mai departe.
   10-15 august va partcipa la Brasov Junior Cup cel mai mare turneu di sud-estul Europei cu peste 200 de echipe participante din 8 tari iar in perioada 06-10 septembrie la Kinder Eon TG Mures turneu unde participa cele mai bune echipe din tara(ac. hagi, dinamo,petrolul etc.) si unde Progresul are de aparat locul 4 de anul trecut.
   ASTA CA SA VA DAU MOTIV DE ROS UNGHII

 9. Noi nu ne ,,roadem” unghiile , bagam miinile in buzunarul de la pantaloni si ni le roade……………