SPORT — 10 iulie 2014 at 04:20

Modelu nu ii atrage pe bucuresteni

by

Mirel Pena, Petre Penita, Sorin Ragalie, Gabriel Anghel, Marius Gheorghe, Daniel Chiru, Claudiu Popescu si Marius Nicodim sunt jucatorii transferati pana acum de catre Inainte Modelu in vederea participarii, in premiera, in Liga a 3-a. Campania dusa de clubul condus de catre Victor Neagu este una cat se poate de agresiva. Acest fapt nu trebuie pus pe seama hazardului.
Antrenorul Jose Valeriu Petrescu stie ca jucatorii din Bucuresti care au facut ca echipa sa castige titlul de campioana judeteana, Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu si sa promoveze in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc nu sunt tocmai atrasi de noile conditii existente acum la club.
Bratu, Rosu, Dragnea, Ionel, Hartescu, Ungureanu, Gheorghita, Giugiumica si Florea nu accepta sa locuiasca in cantonamentul de la stadionul din Modelu pentru un salariu lunar de 1.200 de lei fiecare. Aceeasi bani i-ar putea castiga si la CSM Oltenita, echipa unde li se cere sa fie prezenti la doua antrenamente pe saptamana si la jocurile oficiale. Virgil Bogatu a purtat deja o discutie cu „lotul Bucuresti” si sunt sanse foarte mari ca oltenitenii sa ii legitimeze pe cei care sezonul trecut au scris istorie la Modelu.

No Comments

  1. nuau cum sa plece uni jucatori k le facut manevra in contracte neagu.ziceau k ei sunt corecti si k dupa ce se termina campionatu lasa pe oricine sa plece.acum mai nou lu florea daniel ii cer bani inapoi care i adat la promovare sa il lase sa plece pe giugiumica nu il lasakia pus neagu 3 ai si asa mai departe.neagu cu ce au gresit jucatori de ii tineti acolo cu japca daca ei nu vor

  2. auzi ma pai aia de ce nu s-au uitat cand au semnat contractele? cine e de vina? cand a luat banii le-a placut

  3. Vina le apartine , ptr ca au semnat ca primarii