SPORT — 10 iulie 2014 at 07:18

Doru Simion, trecut pe dreapta

by

Inca nu s-a terminat recoltatul graului la Independenta, dar Barcelona de Calarasi a inceput sa caute jucatori care sa se ridice la standardele inalte impuse in ultimii ani la echipa antrenata de catre Ilie Zeciu. In acest moment, Venus cauta un atacant care sa il inlocuiasca pe Cristi Turcu. Acesta va evolua in noua editie de campionat la CSM Oltenita sau Dunarea Ciocanesti.
Clubul care a castigat sapte titluri de campioana judeteana a anuntat de curand ca de campania de transferari nu se va mai ocupa Doru Simion. Din cauza faptului ca ii trata pe jucatori cu superioritate si ii tinea la telefon pe acestia ore in sir, scouterul a fost inlocuit din functie, astfel ca lui Ionut Anghel ii revine acum misiunea de a improspata lotului lui Ilie Zeciu.
Conducerea lui Venus Independenta nu a fost de acord cu transferul portarului Dan Condei la Dunarea Ciocanesti. Eroul de la Slobozia a fost numit antrenor secund. Pe lista de achizitii a codenilor se afla olteniteanul Fane Porumbel, cel care nu mai face parte din planurile lui Virgil Bogatu.

No Comments

  1. era timpul sa se lase. dar cred ca slick e la butoane acum. el e seful acolo nu lasa pe nimeni.