Special — 10 iulie 2014 at 10:51

AJF se poate dizolva saptamana viitoare

by

Astazi, s-a consumat la Judecatoria Calarasi, un nou termen in procesul intentat de catre Lucian Dumitrache, presedintele Fortunei Tamadau, impotriva Asociatiei Judetene de Fotbal. In fata instantei s-a prezentat Bratu Cataros, care a recunoscut ca a semnat un document ca presedintele al forului fotbalistic judetean la data de 9 aprilie 2014, desi nu mai detinea in acel moment sefia AJF Calarasi.
„Este doar o chestiune de timp pana cand lucrurile se vor reglementa din punct de vedere penal. Faptul ca Bratu Cataros a recunoscut ca a semnat acel document reprezinta o mare victorie pentru noi. Nu ma asteptam la un rezultat atat de favorabil. Saptamana viitoare, instanta se va pronunta cu privire la dizolvarea Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi. Hotararea va putea fi atacata cu recurs. Asta se va intampla joi. Miercuri, cu o zi mai devreme, este un termen din procesul in care noi cerem anularea proceselor verbale din 15 si 21 februarie, intocmire dupa sedintele in care a fost ales presedintele AJF Calarasi si s-a stabilit componenta Comitetului Executiv. Judecatorul de astazi ne-a recomandat sa ne adresam organelor abilitate, sa mergem in penal. Daca acolo ni se va da dreptate mai tarziu se va putea ajunge la dizolvare. Saptamana viitoare vom depune plangerile”, a declarat Gabriela Popescu, avocatul lui Lucian Dumitrache.

No Comments

  1. Bai nea Dumitrache , noi cum mai jucam fotbal daca se dizolva AJF ? Ce vrei, sa distrugi fotbalul calarasean si placerea multor tineri de a practica un sport ? Gindeste-te la asta !

  2. Lucian Dumitrache

    Salut. Sa stii ca m-am gandit chiar foarte bine la aceste aspecte, insa cred ca fotbalul calarasean are nevoie de o schimbare, cu regulamente revizuite, cu o asociatie judeteana noua, scapata de toate „bubele” din trecut, in care sa fie implicati oameni noi, fara legaturi dubioase. Fotbalul nu va avea decat de castigat daca se va intampla acest lucru. Abia atunci tinerii vor putea practica un fotbal reglementat unitar pentru toti cei implicati, si nu cum a fost pana acum, cand regulamentele se aplicau discretionar. Singurul aspect negativ va fi probabil perturbarea competitiei pentru cateva luni. Per total cred ca beneficiile vor fi mai mari si vor avea o importanta mare pe termen lung. Acum sa vedem ce va fi. Sanatate si numai bine.

  3. D-le Dumitrache , daca esti frustrat ca nu ai cistigat alegerile din februarie 2014 , nu trebuie sa te razbuni pe tot judetul pentru acest lucru . Probabil ca vrei sa ne spui ca d-ta erai singura varianta pentru a conduce AJF Calarasi intr-un mod ,,corect” , iar toti ceilalti nu sunt buni . Cred ca te afli intr-o grava eroare si , ca atare , nu trebuie sa arunci cu noroi in toata lumea . Cine esti d-ta sa ,,perturbi” activitatea fotbalistica in tot judetul ? Nu-ti dai seama ca ti se umple frigiderul instantaneu ? Vreau sa cred ca nu se va intimpla acest lucru ,si nu vei avea cistig de cauza ! Fii fair -play si respecta-i pe toti cei care se ocupa de fotbal in tot judetul , in primul rind , iar daca ai ceva cu Motanul , este problema ta cu el nu cu judetul Calarasi >