SPORT — 9 iulie 2014 at 16:07

Noua modeleni negociaza cu Oltenita

by

Jose Valeriu Petrescu, antrenorul lui Inainte Modelu, este pe cale sa piarda toti jucatorii cu care a reusit sa duca echipa in Liga a 3-a. In acest moment, noua modeleni se afla in negocieri foarte avansate cu CSM Oltenita, formatia antrenata de catre Virgil Bogatu avand ca obiectiv promovarea in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc.
Astfel, Bratu, Dragnea, Ionel Nicolae, Ungureanu, Giugiumica, Hartescu, Gheorghita, Rosu si Florea au fost deja la Oltenita si s-au inteles deja cu Virgil Bogatu in privinta transferurilor la gruparea condusa de catre Ionel Pitoi. Mutarea celor noua jucatori la formatia de Liga a 4-a reprezinta o adevarata lovitura la adresa modelenilor.
Pe langa cei noua jucatori care au castigat sezonul trecut tot ce se putea castiga in fotbalul calarasean cu Inainte Modelu, Virgil Bogatu ii mai are in vizor pe Alexandru Chirita, Robert Wincentovicz, de la Juventus Colentina, Laurentiu Novac, de la CS Stefanesti, si Cristi Turcu, de la Venus Independenta. Acesta din urma mai are o oferta si de la Dunarea Ciocanesti.
 

Comments are closed.