SPORT — 9 iulie 2014 at 04:42

Mitrea la care Dunarea vrea?

by

La primul antrenament al CSM Calarasi din acest sezon, handbalistii antrenati de catre Sabin Dacau au jucat fotbal. Printre cei mai buni jucatori de pe teren s-a numarat Adrian Mitrea. Acesta loveste atat de bine mingea incat este posibil ca dupa ce sectia de handbal va pleca din curtea Clubului Sportiv Municipal sa i se propuna un contract nu la HC Dunarea 2014, ci la AFC Dunarea 2005.

Dragostea pentru fotbal este mare in cazul lui Mitrea! S-ar putea sa-l remarca cineva de la fotbal, sa-l ia la Dunarea si sa se aleaga cu un salariu de muritor de foame.
Dragostea pentru fotbal este mare in cazul lui Mitrea! S-ar putea sa-l remarce cineva de la Dunarea si sa se aleaga cu un salariu de muritor de foame.

No Comments

  1. Mai bine l ai transfera pe Sabin la cules de pepeni sau sa i se ofere un post de tractorist

  2. Voi credeți ca handbaliștii se îmbogățesc intr un an la Călărași ?ar trebui sa fiti mândri ca stau in trompeta aia de oraș

  3. Vezi ca au avut salarii in liga a 2 cat HCM Constanta ! La 4000 de euro pe luna si 1000 prima de victorie ( cu petardele alea de echipe de ii batea cu 50-3 ) ajungeau la 8000 pe luna ! Crezi ca veneau atati jucatori de renume cum e sania, paraianu sau saulescu pentru ca le placea lor pe malul borcei, nu? gresit. toti s-au imbogatit aici !

  4. grasule dute la suceava daca la calarasi nu e bine sa fie aia mandri de voi nu noi care ne uitam la voi

  5. Je. Jenele tu oricum te uiti ca boul la poarta noua:))))