SPORT — 9 iulie 2014 at 09:35

Marius Nicodim va juca la Modelu

by

Formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu a inregistrat ieri la FRF transferurile lui Mirel Pena, Petre Penita, Sorin Ragalie, Gabriel Anghel, Marius Gheorghe, Daniel Chiru si Claudiu Popescu. Toti sapte au evoluat pana acum in Liga a 4-a si vor debuta pentru noua lor echipa miercuri, 16 iulie, in Cupa Romaniei.

Nicodim are 31 de ani si a mai evoluat la FC Ghimbav, FC Botosani, Victoria Branesti si Dunarea Calarasi.
Nicodim are 31 de ani si a mai evoluat la FC Ghimbav, FC Botosani, Victoria Branesti si Dunarea Calarasi.

Modelenii au programata reunirea lotului luni, 14 iulie. La sedintele de pregatire se va prezenta si Marius Nicodim, jucator ce in ultimii doi ani si jumatate a fost sub contract cu Dunarea Calarasi. Clubul condus de catre Costica Stefan a decis ca nu mai are nevoie de aparatorul brasovean dupa ce acesta a plecat in vacanta, in Grecia, inainte de finalul campionatului.
In acest moment, transferurile lui Bogdan Topor si Razvan Huzuneanu inca nu au fost perfectate si sunt sanse foarte mici ca cei doi jucatori sa mai ajunga la Inainte Modelu. Antrenorul Valeriu Petrescu a renuntat si la fundasul Valentin Toma, dar a reusit sa ii prelungeasca imprumutul lui Cristi Dumitrescu, de la FC Afumati.
In perioada urmatoare, Inainte Modelu si-a programat patru jocuri amicale. Mai intai, sambata, 12 iulie, jucatorii Under 21, aflati in probe, vor juca impotriva celor de la Spicul Roseti. La o saptamana, pe 19 iulie, va avea loc un alt meci amica, de data aceasta cu Unirea Slobozia, formatie din Liga a 2-a. La data de 23 iulie se va juca contra celor de la Abatorul Slobozia, urmand ca la 26 iulie sa se dispute inca un meci cu Unirea Slobozia, de data aceasta in deplasare.
 

Comments are closed.