SPORT — 8 iulie 2014 at 08:36

Si Dunarea transfera de la Borcea

by

Potrivit www.afcdunarea-calarasi.ro, Alin Nicolescu, in varsta de 19 ani, jucator care a activat pana acum la Agricola Borcea, a semnat un contract pe o perioada de 5 ani cu Dunarea Calarasi. Antrenorul Ion Rauta va conduce primul antrenament al sezonului saptamana viitoare, luni, cu incepere de la ora 16:00.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. nu ai avut minte drace daca ai semnat cu dunarea pe 5 an viitorul tau e la pamant acolo numai jeguri de oameni sunt in conducere ,toti te fura

  2. Vei avea mult de munca ! Poti dovedi ca esti talentat , numai sa observe cine trebuie . Sper ca d-l Rauta sa aibe ochi si pentru tine si pentru ceilalti jucatori valorosi . Parerea mea este ca trebuia semnat un contract pe un termen mai scurt , ca sa poti pleca , daca ,,nu tine ” .Este alegerea ta . Ar fi timpul ca Dunarea sa promoveze si jucatorii de valoare din judet , nu sa aduca mercenari din capita . Apropo ! vad ca ii dau intr-una cu futsal-ul . Cred ca au innebunit : futsal si handbal > Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac !

  3. Nicolescu Alin

    A fost alegerea mea iar daca nu o sa fac fata , eu suport tot .Am vrut sa vad daca ma integrez la un nivel mult mai mare decat acela de la Agricola Borcea ..Am primit o sansa si incerc sa profit de ea . Daca am fost ales din atatia cati au fost la acele selectii , inseamna ca am aratat ceva . Totusi , este fost antrenor de liga 1 , a vazut ceva la mine .