SPORT — 8 iulie 2014 at 16:03

Rapid Fetesti se retrage din L3

by

Dunarea Calarasi si Inainte Modelu vor reprezenta judetul Calarasi in Liga a 3-a. Cele doua formatii nu vor mai avea de infruntat pe Rapid Fetesti. Echipa ialomiteana a anuntat Federatia Romana de Fotbal din cauza problemelor financiare. Rapidistii au solicitat sprijinul autoritatilor locale, dar s-au lovit de refuzul primarului Gheorghe Catrinoiu.
fetesti2
Timp de doua sezoane, Rapid Fetesti a activat in Liga a 3-a, la finalul fiecarui campionat clasandu-se pe un loc retrogradabil. Din cauza crizei din fotbalul mic, ialomitenii au fost acceptati in competitie de catre Federatia Romana de Fotbal. Situatia s-ar fi repetat si in aceasta vara, numai ca rapidistii au refuzat sa mai activeze intr-o competitie ce reprezinta o palarie prea mare pentru ei.
fetesti
In aceasta vara, inscrierile in Liga a 3-a se vor incheia la data de 15 iulie. Dar FRF va da si de aceasta data dovada de amabilitate si va admite ca unele echipe sa isi anunte participarea in cele de-al treilea esalon al fotbalului romanesc pana la 30 iulie.

Comments are closed.