SPORT — 8 iulie 2014 at 13:45

Primul "amical" pentru Modelu

by

Formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu asteapta sa afle cu cine va juca in Cupa Romaniei. Modelenii au castigat Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu si vor reprezenta judetul Calarasi, alaturi de Dunarea, in fazele urmatoare ale competitiei. „Vom juca pe 16 iulie, pe teren propriu, impotriva unei echipe din Liga a 3-a. Adversarul il vom afla in cursul acestei saptamani”, a declarat presedintele Victor Neagu.
Pana atunci, Inainte si-a programat primul joc amical al sezonului. Acesta se va desfasura sambata, 12 iulie, cu incepere de la ora 11:00, la Modelu, impotriva celor de la Spicul Roseti, formatie nou-promovata in Liga a 4-a. Petrescu ii va avea la dispozitie doar pe jucatorii Under 21, urmand ca la finalul jocului sa anunte numele celor care vor ramane in lot. Reunirea lotului este programata luni, 14 iulie. In aceeasi zi vor incepe antrenamentele si cei de la Dunarea Calarasi.

No Comments

  1. ba negule gura stramba ai facut cum ai vrut u din din cauz ta baieti sunt tinuti cu japca la modelu k le-ai pus u in contrac cte 2 si 3 ani la anumiti jucatori escrocule