SPORT — 8 iulie 2014 at 01:13

Petrescu a renuntat la Hartescu

by

Inainte Modelu a castigat anul trecut tot ce se putea castiga in fotbalul calarasean cu echipa construita de catre Virgil Bogatu cu ajutorul „capitanului” Ciprin Hartescu. Mijlocasul s-a despartit insa de catre formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu si va ajunge, foarte probabil, la CSM Oltenita.
In tot acest timp, modelenii se „misca” intens pe piata transferurilor. Astfel, Mirel Pena (Dunarea Ciocanesti), Marius Gheorghe, Claudiu Popescu, Daniel Chiru (toti de la Agricola Borcea), Gabriel Anghel, Sorin Ragalie (ambii de la Spicul Roseti) si Petre Penita (Avantul Dor Marunt) au semnat deja intelegeri cu gruparea condusa de catre Victor Neagu.  „Astazi merg la Bucuresti ca sa rezolvam transferurile a inca trei jucatori care sezonul trecut au evoluat pentru Mircea Eliade”, spune antrenorul Petrescu.
Mourinho de Calarasi a renuntat la transferurile celor patru jucatori de la Victoria Chirnogi pe care ii avea in vizor. „Tene mi-a spus ca s-a mutat in Bucuresti si ca nu poate sta in cantonament la Modelu. Baicu si cu Bidirean au serviciu, iar Vlaicu este ocupat cu examentul de Bacalaureat”, a explicat tehnicianul, care nu ascunde ca isi doreste si doi jucatori care au evoluat pentru Dunarea Calarasi.
Este vorba despre Bogdan Topor si Marius Nicodim. Acestia au fost pusi pe lista de transferari de catre gruparea „galben-albastra”. „Eu le-am transmis ca daca nu imi aduc actele astazi, nu mai am nevoie de ei. Cei de la Dunarea stiu ca vor sa-i luam. M-am intalnit ieri, la AJF Calarasi, cu Rauta, Costica Stefan si Motataianu. Mi-au spus ca pentru ei nu este nici o problema”, sustine Jose.
 

Comments are closed.