SPORT — 8 iulie 2014 at 09:57

"Nicolescu nu a spus ca pleaca"

by

Agricola Borcea merita declarata echipa cu cel mai bun program de crestere de fotbalistilor din localitate. In vara acestui an, de la formatia antrenata de catre George Serban au plecat sase jucatori. Patru dintre acestia vor evolua in Liga a 3-a, iar doi se vor indrepta catre Spicul Roseti, formatie nou-promovata pe prima scena a fotbalului calarasean.
„Deocamdata au plecat cu acte Marius Gheorghe, Daniel Chiru si Claudiu Popescu. Au fost transferati la Inainte Modelu. Este un pas inainte in cariera lor. Noi am cerut sa se treaca in contract, iar cei de la Modelu au fost de acord, ca jucatorii sa se intoarca la Borcea daca nu vor face fata rigorilor din Liga a 3-a. In schimb, nu stiu nimic de plecarea lui Nicolescu la Dunarea Calarasi. Nicolescu nu a spus ca pleaca. El nu a fost prezent sambata la antrenament”, a declarat George Serban.
Tehnicianul Agricolei nu este foarte speriat din cauza faptului ca echipa sa a pierdut sase jucatori in aceasta vara. „Acum s-a incheiat un ciclu la echipa noastra si este normal ca acesti baieti sa plece mai departe, sa faca un pas inainte in cariera lor. Pentru noi este o mandrie. In sezonul urmator ne vom baza pe cativa jucatori pe care ii vom promova de la echipa de juniori. Ne va fi mai greu decat pana acum, dar consider ca este un proiect sanatos, care va da roade peste cativa ani de zile asa cum a dat si acum. Mi-ar face placere ca si alte formatii din campionatul judetean sa lucreze la fel ca noi”.

No Comments

 1. au plecat doar 3 jucatori la modelu,nicolescu nici nu prindea primul 11 daca veneau toti jucatori la meci ,si unu a plecat la roseti ,mai sunt 7,8 jucatori care jucau titulari

 2. Alin Nicolescu este un jucator talentat , dar , daca nu prindea primul 11 era din cauza faptului ca in echipa nu avea loc de ,, cumetrii”, jucatori care veneau doar la meciurile de acasa , iar in deplasare , cind erau oase de rupt era bagat Alin . Nu este correct ! Succes in continuare Aline ! Un Prieten .

 3. Nicolescu Alin

  Comentariile care apar acum cu numele meu in ele , nu isi au rostul . Ii multumesc lui ” BUBAKAR ” , chiar daca nu stiu cine e .observ ca a fost atent la meciurile echipe Borcea si a spus aici ce se intampla . !

 4. Sunt un dinamovist , banuiesti tu cine ! Succes in continuare !!!!!!!!

 5. Da sunt suporter al agricolei Aline,ce fotbal ai jucat tu la Borcea? cand erai injurat de toata lumea ca nu jucai nimic ,doar fite sunt de tine in afara terenului atata tot

  • Nicolescu Alin

   Pentru mine ramai un suporter , un anonim si un papa lapte daca iti permiti sa aduci jigniri la adresa mea . Daia m-au ales din atatia ,ca am doar fite si nu stiu fotbal , nu ? :)) Unii tarani , cum demonstrezi ca esti tu , nu au cum sa isi dea seama de unul care stie fotbal si de altul care nu stie . Salut !

 6. Pai tocmai ca stiu sa imi dau seama ,tu ai fost cel mai slab jucator pe care la avut agricola :))

  • Nicolescu Alin

   Stii pe dracu sa te ia.. fugi si impuscate mai bine sau munceste , lasa-i pe altii sa isi vada de treaba lor 😉