SPORT — 8 iulie 2014 at 12:00

"Alin Sania nu pleaca de la Calarasi"

by

CSM Calarasi s-a despartit ieri de Eugen Fratila, desi jucatorul in varsta de 35 de ani mai avea contract pentru inca un sezon. Nici Rica Paraianu, care s-a prezentat la reunirea lotului, dar caruia ii expira angajamentul in luna august, nu va evolua pentru gruparea de pe Borcea in Liga Nationala. Un alt jucator aflat pe faras este Ionut Saulescu.
Pentru postul sau, acela de conducator de joc, antrenorul Sabin Dacau are in acest moment alte doua solutii. Este vorba despre Yan Vyzhbovsky si Silvian Amihaesei. Lui Saulescu i s-a propus saptamana trecuta rezilierea contractului, dar jucatorul a refuzat.
„Eu am contract cu CSM Calarasi. Ma prezint in continuare la antrenamente si imi vad de treaba mea. Eu sunt obligat sa imi respect angajamentul. Daca nu mai este nevoie de mine, trebuie sa ne despartim, dar pana cand nu mi se spune acest lucru, eu imi fac datoria de handbalist, iar conducatorii trebuie sa isi faca datoria si sa ma plateasca pentru asta. Am aflat si eu ca oamenii din conducerea clubului care va evolua in Liga Nationala au spus ca nu mai au nevoie de mine. Nu stiu din ce motiv din moment ce nu ma cunosc. Voi pleca de la Calarasi cu regretul ca nu am apucat sa ii cunosc. Consider ca mi-am facut datoria la aceasta echipa. Cel mai rau imi pare pentru ca nu am reusit sa joc in Liga Nationala dupa un an in care am muncit ca sa promovam si am si reusit acest lucru”, a declarat Saulescu.
Antrenorul Sabin Dacau, care este in relatii foarte reci cu jucatorul, confirma plecarea acestuia, insa nu si pe cele ale lui Alin Sania si Gabriel Borodi. „Alin Sania nu pleaca de la Calarasi. Am vorbit cu el si am stabilit sa continuam impreuna. Gabriel Borodi deocamdata este la noi. Am reusit sa ii conving pe cei de aici ca avem nevoie de el. Ne este util la echipa, in proiectul nostru. Era mai bine sa avem mai multi calaraseni la echipa, dar acestea sunt posibilitatile noastre in acest moment”, a declarat tehnicianul.
 
 

No Comments

  1. Penibil!!!!!! CITEZ pe d-ul Sabin ” Era mai bine sa avem mai multi calaraseni la echipa, dar acestea sunt posibilitatile noastre in acest moment” , va dau răspunsul:
    ati adus ciurucuri din alta parte ( Moldova) , si ne mintiti ca sunt cu salarii mici . Cine vine din afara tarii , pentru 2 lei !!!!!!!!!!! Si tot aici dau raspuns pentru „” MARELE SANEA ” CE-A FĂCUT PENTRU ECHIPA în sezonul trecut????// Dar mai bine rămâne el decât sa vina alte ciurucuri din afara, sunt români SI DACĂ GREȘESC SUNT AI NOȘTRI.