Special — 7 iulie 2014 at 18:48

Sursele din AJF mananca rahat

by

Nicolae Eftene, vicepresedinte al AJF Calarasi, s-a numarat printre antrenorii calaraseni care si-au depus CV-ul pentru un post de referent in cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Pentru ca speranta nu costa nimic, olteniteanul si-a dorit si un post de selectionar. Practic, a incercat marea cu degetul.
www.arenamedia.ro citeaza surse din AJF Calarasi, care pun refuzul celor de la Casa Fotbalului de a lucra cu Eftene pe seama faptului ca acesta nu ar fi absolvit nici macar o scoala de antrenori. Alaturi de vicepresedintele forului fotbalistic judetean si-au mai exprimat dorinta de a colabora cu FRF inca 130 de tehnicieni. Cu siguranta ca Eftene nu era printre cei mai buni, dar cine spune despre antrenorul cu Licenta A ca nu a urmat cursurile unei scoli de antrenori este mancator de rahat, nu doar incasator de salariu de pe seama taranilor care cotizeaza anual sute de milioane la AJF Calarasi.
In judetul nostru exista in acest moment doar 4 tehnicieni care detin Licenta A, care le da dreptul sa antreneze inclusiv in Liga a 2-a. Este vorba despre Virgil Bogatu, Adrian Cristea, Nicolae Eftene si Valeriu Petrescu. I-am prezentat in ordinea alfabetica, nu doar in ordinea preferintelor. Ei bine, Eftene nu putea ajunge sa detina Licenta A daca nu urma cursurile de antrenori organizate de catre FRF.
Eu as vrea sa aflu, de la aceleasi surse mancatoare de rahat, cand a promovat – printr-un examen, nu in urma unor cursuri de carat sacose – in randul arbitrilor care oficiaza la meciurile din Liga a 3-a un arbitru sau arbitru asistent din municipiul Calarasi. Nu va agitati prea tare sa aflati, oricum nu s-a intamplat asa ceva cu Daniel Stefan presedinte al Colegiului Judetean de Arbitri. Si nici nu se va intampla vreodata, stati linistiti!
Nicolae Eftene nu este nici macar cel mai bun antrenor din judetul Calarasi. Dar acest tehnician a reusit in 1994 un rezultat pe care nu l-a mai realizat nimeni in istoria fotbalului calarasean. Scoala Nr. 1 Oltenita, cu Nicolae Eftene antrenor, a fost vicecampioana nationala. A pierdut finala impotriva unei echipe din Pitesti pentru care evolua Adrian Mutu. Sa speram ca rezultatul de atunci al oltenitenilor va fi egalat cat mai curand posibil.

Comments are closed.