Special — 7 iulie 2014 at 01:31

Progresul debuteaza maine la Berlin

by

“All togheter european youth football festival 2014″, turneu de fotbal la startul caruia se va alinia si Progresul Calarasi, va debuta maine la Berlin. Formatia de juniori antrenata de catre Dan Andronache a fost repartizata in Grupa E, alaturi de Monteurpinu (Italia), The New Saints (Tara Galilor), Bozsik Korzeti (Ungaria) si Victoria Berlin (Germania). Se vor califica in faza urmatoare a competitiei echipele ce se vor clasa pe primele doua locuri.
Maine, cu incepere de la ora 15:00, ora Romaniei, calarasenii vor infrunta pe Monteurpinu, echipa unui cartier al orasului Cagliari. De la ora 16:40, ora Romaniei, elevii lui Dan Andronache vor disputa cel de-al doilea joc, de data aceasta impotriva celor de la Victoria Berlin, club de amatori din Capitala Germaniei.
Ultimele doua jocuri din faza grupelor sunt programate miercuri. Mai intai, de la ora 11:40, ora Romaniei, este programat meciul impotriva celor de la The New Saints. Adversarul este unul cu blazon. „Sfintii” evolueaza in prima liga din Tara Galilor. De la ora 13:20 va avea loc jocul impotriva ungurilor de la Bozsik Korzeti.

No Comments

  1. MULT SUCCES!
    SA VENITI CU UN TROFEU