SPORT — 7 iulie 2014 at 03:55

Handbalistii isi asteapta banii

by

Antrenorul Sabin Dacau a sunat pentru astazi reunirea lotului la echipa de handbal care va activa in Liga Nationala. Primul antrenament este programat de la ora 17:00 la Sala Polivalenta si la el vor participa si cinci jucatori noi. Este vorba despre Silvian Amihaesei, Anatolin Bulov, Roman Zacaciurin, Alexander Tyukin, Pavlo Gurkovsky.
Jucatorii din vechea garda nu sunt foarte hotarati sa participe la prima sedinta de pregatire a sezonului. Acestia vor sa protesteze astfel vis-a-vis de faptul ca inca nu si-au primit salariile pentru lunile aprilie, mai si iunie. Antrenorul Sabin Dacau da asigurari ca situatia se va rezolva in numai cateva zile. „S-au aprobat banii de catre Consiliul Local, dar a aparut o probleme la Trezorerie. Se va rezolva in trei zile. Este aceeasi problema in toata tara. Jucatorii isi vor lua banii pe lunile aprilie si mai in cel mai scurt timp. Mai ramane doar datoria pentru luna iunie”, sustine Dacau.

No Comments

  1. D-le Sabin , TRIMITEȚI TOȚI ROMANI ACASĂ aduceti stranieri ( ciurucuri) vezi Doamne sunt mai ieftini . Va bateți joc de jucători și de părinti care au investit .