SPORT — 7 iulie 2014 at 15:38

Dacau mai aduce un moldovean

by

Astazi, de la ora 17:00, a avut loc primul antrenament al sezonului pentru handbalistii de la CSM Calarasi. La sedinta de pregatire condusa de catre Sabin Dacau s-a prezentat inclusiv veteranul Eremia Paraianu, jucator care din toamna va evolua pentru Steaua Bucuresti. Cel mai bun pivot din istoria contemporana a handbalului romanesc mai are contract cu gruparea de pe Borcea pana in luna august.
Antrenamentul de astazi nu a fost unul tocmai intens. Jucatorii au jucat fotbal, cel mai talentat dovedindu-se Adrian Mitrea. De maine, Sabin Dacau pune biciul pe elevii sai. „De dimineata ne vom antrena la stadion, iar dupa-amiaza la Sala Polivalenta. Saptamana viitoare vom face antrenamente pe plaja de pe malul celalalt al bratului Borcea. Vom traversa cu barca si vom avea acolo o plaja foarte mare, cu nisip foarte bun”, a declarat tehnicianul.
erhanbacau
In acest moment, transferul portarului Eugeniu Andreev este exclus. CSM Calarasi il are in vizor pe Valeriu Erhan, 24 de ani, de la Stiinta II Bacau. Totul se va decide in cursul acestei saptamani, in functie de ceea ce va hotari presedintele Ion Dumitru. In zilele urmatoare jucatorii isi vor incasa lefurile pentru lunile aprilie si mai.
 

Comments are closed.