SPORT — 7 iulie 2014 at 06:09

Calarasi debuteaza contra campioanei

by

Acum cateva momente s-a incheiat tragerea la sorti pentru stabilirea programului Ligii Nationale la handbal masculin. CSM Calarasi va incepe noul sezon pe teren propriu, la 30 august, impotriva campionilor de la HCM Constanta. „Secundul” Ioan Bota n-a avut deloc mana buna. Un adversar mai dificil decat cel de pe Litoral nu putea exista pentru gruparea calaraseana.
HCM Constanta este echipa care domina de ani buni handbalul romanesc. In sezonul precedent, „marinarii” au castigat campionatul, Cupa Romaniei si au jucat in Final 4 la Cupa EHF, a doua competitionala continentala intercluburi. Din lotul actual al calarasenilor, portarul Gabriel Borodi si conducatorul de joc Ionut Saulescu au evoluat pentru gruparea de la malul Marii Negre.
In etapa a doua, CSM Calarasi se va deplasa la Timisoara, in vreme ce in runda a treia va avea ca „musafir” pe Stiinta Bacau, vicecampioana Romaniei. Apoi, urmeaza doua jocuri mai „amabile”, in deplasare, cu CSM Bucuresti, si „acasa”, cu CSU Suceava. La finalul sezonului, ocupanta locului 13 va retrograda in Divizia A, in vreme ce echipele ce se vor clasa pe locul 11 si 12 vor merge la baraj.
 
 

Comments are closed.