SPORT — 6 iulie 2014 at 11:23

Zeld si Stoica, refuzati de Crivat

by

Virgil Bogatu a inceput curatenia de vara la CSM Oltenita si a renuntat, printre altii, la Liviu Zeld si Laurentiu Stoica. In locul celor doi, tehnicianul oltenitenilor incearca sa transfere cativa jucatori care in sezonul trecut au evoluat pentru Inainte Modelu. Petre Ungureanu, golgheterul campionatului judetean in stagiunea precedenta, s-a prezentat deja la sedintele de pregatire conduse de catre Bogatu si ar putea fi urmat de la jumatatea acestei luni de catre Hartescu, Ene, Bratu si Dragnea.
Aflat in relatii foarte bune cu Marian Rusen, presedintele lui Juventus Colentina, Virgil Bogatu a primit promisiunea ca va avea la dispozitie toti jucatorii pe care gruparea antrenata acum de catre Eugen Trica nu se va baza in Liga a 3-a. Printre acestia s-ar putea numara si Gabriel Iosofache, mijlocas ce in urma cu trei sezoane a evoluat la Victoria Chirnogi.
Revenind la jucatorii la care Bogatu a renuntat, trebuie sa spunem ca Liviu Zeld si Laurentiu Stoica s-au aflat in acest week-end la Crivat, acolo unde au negociat un transfer la echipa locala. Din pacate, tratativele au intrat in impas si sunt sanse minime ca cei doi olteniteni sa fie legitimati de catre „capsunari”. In aceste conditii, Zeld si Stoica, care au usa inchisa la Steaua Radovanu in urma unui conflict avut cu antrenor Marian Speriatu, ar putea ajunge la Rapid Ulmeni.
 

No Comments

  1. voi juka sezonul la Steaua Radovanu 100%