SPORT — 6 iulie 2014 at 01:17

Pena pleaca de la Ciocanesti

by

In urma sondajului pentru desemnarea „echipei ideale” a judetului Calarasi, Mirel Pena, mijlocas stanga la Dunarea Ciocanesti a adunat cele mai multe voturi din intreaga ancheta si a intrat in cursa pentru desemnarea celui mai bun jucator din campionatul judetean. In acest moment, jucatorul nu duce lipsa de oferte, astfel ca sunt sanse minime ca el sa mai joace sub comanda lui Cornel Ticu.
Astazi, Pena s-a numarat printre cei 4 jucatori pe care antrenorul lui Inainte Modelu, Valeriu Petrescu, i-a anuntat ca transferuri certe la formatia care va evolua din toamna in Liga a 3-a. Mutarea nu este batuta in cuie. Jucatorul a fost chemat la „proba” si saptamana viitoare, insa intre timp pentru el a mai aparut inca o oferta. Aceasta vine din judetul Teleorman, acolo unde s-a nascut mijlocasul care s-a afirmat la Ciocanesti.
Valentin Badea, fost jucator la Steaua Bucuresti, a preluat formatia Rulmentul Alexandria, unde presedinte va fi un alt fost stelisti, Sorin Paraschiv. Obiectivul este promovarea in Liga a 3-a. Mirel Pena a ajuns in vizorul gruparii teleormanene la recomandarea coechipierului sau, Florin Anghel, care a evoluat alaturi de Badea la FC Vaslui.

Comments are closed.