SPORT — 6 iulie 2014 at 12:47

CSM Calarasi il ia pe Kumogorodsky

by

www.sportcalarasean.ro a prezentat in exclusivitate numele celui care va conduce echipa de handbal a Calarasiului in Liga Nationala. De asemenea, lista cu handbalii care vor ajunge sub comanda lui Sabin Dacau in aceasta vara au fost anuntate in premiera tot de catre www.sportcalarasean.ro! Numele lui Silvian Amihaesei, Anatolin Bulov, Roman Zacaciurin, Alexander Tyukin, Pavlo Gurkovsky si Eugeniu Andreev au fost dezvaluite pentru prima oara tot de catre www.sportcalarasean.ro, asa ca e normal sa aflati tot de aici numele unui alt jucator care va evolua din toamna la CSM Calarasi.
Maine, cu incepere de la ora 17:00, antrenorul Sabin Dacau va conduce primul antrenament al CSM Calarasi din acest sezon in care echipa va evolua in Liga Nationala. In aceasta seara vor ajunge pe Borcea cinci jucatori noi. Este vorba despre Silvian Amihaesei, de la CSM Oradea, Anatolin Bulov si Roman Zacaciurin, de la Stiinta II Bacau, Alexander Tyukin si Pavlo Gurkovsky, ambii din Ucraina.
Jucatorii care au evoluat in stagiunea precedenta pentru gruparea calaraseana – este vorba despre Iulian Andrei, Gabriel Borodi, Mihai Coveianu, Razvan Gavriloaia, Gheorghe Mateas, Ionut Saulescu, Gavriel Voinea, Alin Sania, Eugen Fratila si Adrian Mitrea – se vor prezenta maine la Calarasi, direct la Sala Polivalenta, acolo unde va avea loc prima sedinta de pregatire.
In acest moment, portarul Eugeniu Andreev, care a evoluat ultima oara in Polonia, la formatia Gaz-System Pogon Szczecin, este in impas. Antrenorul Sabin Dacau nu este sigur ca are nevoie de serviciile goal-keeper-ului nascut in Republica Moldova. „Incercam sa aducem un portar din tara, o solutie mai ieftina si mai buna”, a precizat tehnicianul.
Pentru postul de inter dreapta, CSM Calarasi are in vizor un jucator tot din Ucraina. Este vorba despre Oleg Kumogorodsky, in varsta de 35 de ani. „Joaca pentru echipa nationala a Ucrainei. L-am vazut pe un dvd, intr-un meci jucat impotriva Poloniei. Este un jucator foarte bun. Familia sa locuieste in Cehia acum, mai are cateva probleme de rezolvat acolo, dupa care o sa vina la Calarasi”, a explicat Sabin Dacau.

Comments are closed.