SPORT — 4 iulie 2014 at 01:31

Dacau are doar un calarasean in lot

by

Inca nu se stie sub sigla carui club va activa Calarasiul in Liga Nationala de handbal masculin. Inainte de a trece cu toate armele la HC Dunarea 2014 Calarasi, sectia de handbal a CSM Calarasi trebuie sa isi achite toate datoriile. In acest moment, numai jucatorilor trebuie sa li se plateasca peste doua miliarde de lei vechi. Suma se va dubla la 15 iulie!
Chiar daca nimeni de la echipa de handbal nu doreste sa confirme oficial transferurile din aceasta vara, este clar ca antrenorul Sabin Dacau va avea la dispozitie 8 jucatori noi. Interesant este ca nici unul dintre acestia nu a evoluat in sezonul trecut in Liga Nationala. Calarasiul a preferat sa se transforme in „colonie sovietica”, principalul motiv fiind cel financiar.
Gruparea calaraseana va avea in lot doar un jucator din Calarasi. Este vorba despre Gabriel Voinea. Antrenorul Sabin Dacau spune ca Federatia Romana de Handbal va accepta ca jucatorul in varsta de 20 de ani sa fie imprumutat inca un an pe Borcea. Sezonul trecut, Voinea a fost vesnica rezerva a lui Eremia Paraianu.
In acest moment, calaraseni sunt descoperiti pe postul de pivot. Antrenorul Sabin Dacau il va avea la dispozitie pe Alexander Tyukin, rezerva acestuia urmand a fi Gabriel Voinea. Variantele Marius Novanc si Ghita Roman nu sunt pe placul tehnicianului de pe Borcea. „Am vorbit cu Novanc, dar nu ni-l putem permite. Este un jucator foarte scump. Acesta a fost si motivul pentru care cei de la Bacau au renuntat anul trecut la el. Cu aceeasi bani putem tine trei jucatori la Calarasi. Pe Ghita Roman nu-l mai pot aduce din cauza faptului ca el a mai fost de doua ori la noi, a semnat de fiecare data, a luat un salariu, dupa care a plecat”, a marturisit tehnicianul.

No Comments

 1. Bine zis „colonie sovietica”. O singura întrebare am DE PUS PENTRU FEDERAȚIA DE HANDBAL ( D-LUI DEDU) de ce a dat unda verde sa aducă de afara jucători fara nr .??? Poate nu are habar ca in RO. PARAINTI INVESTESC IN COPII , PANA AJUNG JUCATORI. Ce contribuire ARE frh.???
  Impune reguli. Handbalul din RO. DUPĂ CUM SE VEDE LA ORIZONT o sa fie practicat numai de stranieri. Pacat ca a ajuns jucători NOȘTRI sa fie dați la o parte de ciurucuri de afara. D-LE primari si antrenor nu asa se face echipa??? Dragi PĂRINTI nu mai investiți in copii sa ajungă sportivi , ca sa fie carotați de proprii romani. RUȘINE
  D-L OR JURNALIȘTI MEDIATIZAȚI VA ROG CE SE ÎNTÂMPLA CU
  JUCĂTORI NOȘTRI. NICI O TARA DIN LUME NU ARE CATE 6 JUCĂTORI IN ECHIPA. VA MULȚUMESC DACĂ LUAȚI ATITUDINE LA ACEST ARTICOL

 2. florian costel

  ….romanii din liga nationala sunt mai scumpi….

 3. S-a desfiintat echipa?