SPORT — 3 iulie 2014 at 08:10

Dan Condei se muta la Ciocanesti

by

Dupa ce Doru Simion, in numele Independenta, a incercat sa-i ia pe Adrian Oprea – Motorina si Mirel Pena de la Dunarea Ciocanesti, formatia antrenata de catre Cornel Ticu a lovit pe „contraatac”. Astfel, gruparea condusa de catre Adrian Gatlan se va baza din acest sezon pe serviciile lui Dan Condei.
Mutarea a fost confirmata de catre tehnicianul Dunarii. „Ne-am inteles cu Dan Condei. Avem nevoie de un portar ca el. Are experienta si este dispus sa vina la Ciocanesti. Acum urmeaza sa isi ia actele de la Independenta si sa se prezinte la antrenamente”, a declarat Ticu. Ciocanestiul intentioneaza sa isi intareasca compartimentul defensiv. Pe langa Flavius Tarta, in aceasta vara ar putea fi achizitionat si Tutuianu, de la Inainte Modelu.

No Comments

  1. Multumiri lui Dan pt tot ce a facut pana acum laVenus. Din pacate ,pt elsau pt Venus(timpul va decide) conducerea a luat masura de a se renunta la el si mergand pe mana celor doi portari ramasi , Ciolan Adrian si Sica

  2. felicitari condei pentru tot ce ai facut la venus. un caracter deosebit.

  3. de la independenta la ciocanesti ar mai putea sa plece,dar de la ciocanesti la independenta niciodata,asa ca Ticule pune-te pe ei tata si dovedestele ca-i faci din orice pozitie.cred ca anul asta ciocanestiul cu ceva achizitii s-ar bate pt titlu lejer.

  4. respect maxim pentru daniel condei pentru ce a facut la venus mai rar caracter ca al lui dar sa nu ne precipitam eu nu am auzit nimik de aceasta plecare

  5. Multumiri Dan Condei un simbol al Venusului! Din pacate varsta nu iarta pe nimeni.

  6. Multumim Dan Condei „Eoul de la Slobozia” – sa nu uiti luna iunie 2012!