SPORT — 2 iulie 2014 at 09:24

Paraianu vine luni la Calarasi

by

Echipa de handbal a Calarasiului are nevoie de 6 miliarde de lei vechi pentru ca putea „functiona” intr-un mod decent. In acest moment, datoriile pe care Clubul Sportiv Municipal le are in dreptul sectiei de handbal insumeaza 4 miliarde de lei vechi. Peste doua miliarde insumeaza banii datoriti ca salarii jucatorilor pentru lunile aprilie si mai. Exista o datorie si catre stat, precum si facturi neachitate catre diversi furnizori. In total, 4 miliarde. Pana in acest moment! Din 15 iulie, data la care jucatorilor trebuie sa li se plateasca lefurile pentru luna iulie, suma va ajunge la 6 miliarde de lei vechi.
Reunirea lotului este programata luni. Eremia Paraianu si-a anuntat si el prezenta, chiar daca din toamna va evolua pentru Steaua Bucuresti. „Mai am contract la Calarasi pana in luna august. Voi merge luni acolo pentru a incheia socotelile. Nu voi mai juca la aceasta echipa pentru ca nu mi s-a propus un nou contract. Nu s-a renuntat la mine, s-a terminat contractul. La Sebes, am vorbit cu domnul primar Dragulin si i-am spus ca imi doresc sa raman la Calarasi, dar dansul nu mai are nici o putere in acest moment”, a declarat cel mai bun pivot din istoria contemporana a handbalului romanesc.
Jucatorii care au evoluat la Calarasi in sezonul trecut si care inca mai au contract cu gruparea calaraseana sunt hotarati sa nu participe la primul antrenament condus de catre Sabin Dacau. Handbalistii vor sa protesteze pentru ca nu li s-au achitat salariile, desi echipa a ajuns in Liga Nationala.

Comments are closed.