Special — 1 iulie 2014 at 10:17

Interes crescut pentru juniori

by

Dunarea Calarasi se va inscrie in intrecerile organizate de Federatia Romana de Fotbal pentru juniori republicani. Masura este una cat se poate de buna, iar pentru gruparea „galben-albastra” ar fi bine sa evolueze cei mai buni juniori din judet. Pentru acest lucru este nevoie si de sprijinul formatiilor ce joaca in Liga a 4-a, care gresesc daca nu pun la dispozitia clubului condus de catre Costica Stefan jucatorii tineri pe care ii au in curte.
Zilele acestea, la AJF Calarasi se lucreaza la organizarea campionatelor judetene de cadeti. Cel care se ocupa de sector juvenil este Cornel Ticu, antrenor la Dunarea Ciocanesti, in Liga a 4-a, si la Portul Calarasi, asociatie sportiva cu activitate exclusiva in sectorul de copii si juniori.
„Vrem ca in luna septembrie sa incepem campionatele judetene de cadeti. Deocamdata am luat legatura cu echipele. Unele au confirmat participarea, altele ne-au mai cerut un ragaz de cateva zile pentru a se decide. Vom avea o intalnire cu delegatii echipelor pentru a decide formatul de desfasurare. Unele formatii vor sa jucam turnee, altele sunt de parere ca cel mai bine este ca fiecare echipa sa joace meciuri pe teren propriu si pe teren advers, exact ca in Liga a 4-a. Vom vedea care este cea mai buna solutie”, a declarat Cornel Ticu.
Intrecerile pentru cadeti ar putea debuta in a doua jumatate a lunii septembrie si se vor incheia la sfarsitul lunii noiembrie. Victoria Chirnogi si CSM Oltenita sunt echipele din Liga Tractoristilor care vor sa participe cu echipe in toate cele trei campionate de juniori mici. www.sportcalarasean.ro va prezinta situatia formatiilor care au confirmat prezenta pana acum.
Juniori C (nascuti in anii 2000-2001): Victoria Chirnogi, Unirea Manastirea, CSM Oltenita, Dunarea Calarasi, Inainte Modelu, Dinamo Sarulesti, Viitorul Dichiseni, Progresul Calarasi, Atletic Calarasi. Dunarea Ciocanesti, Agricola Borcea, Dunarea Gradistea, Spicul Roseti, Sport Team Calarasi si Vulturii Oltenita sunt asteptate sa ofere un raspuns saptamana viitoare.
Juniori D (nascuti in anii 2002-2003): Venus Independenta, Victoria Chirnogi, CSM Oltenita, Conpet Stefan cel Mare, Inainte Modelu, Dunarea Calarasi, Dinamo Sarulesti, Progresul Calarasi, Portul Calarasi, Atletic Calarasi.
Juniori E (nascuti in anii 2004-2005): Victoria Chirnogi, Conpet Stefan cel Mare, Luceafarul Ulmeni, Inainte Modelu, Dunarea Calarasi, CSM Oltenita, Portul Calarasi, Atletic Calarasi.
 
 

No Comments

  1. echipele sa dea juniorii la dunarea gratis dar cand au nevoie de ei sau de altceva de la dunarea sa plateasca pana intra in faliment. asta e strategia la dunarea. nu stiu daca echipa fanion are si conducatori fanion.

  2. dau jucatorii gratis dar nu i si cedeaza gratis!

  3. Daca Dunarea Calarasi vrea jucatori de la echipele din judet , trebuie sa umble dupa ei si sa mearga la cluburile respective sa-si exprime interesul pentru anumiti jucatori , nu doar sa arunce pe piata un zvon ca doresc jucatori , iar acestia ce sa faca ? Sa picheteze intrarea in stadion in asteptarea unei oferte ? Sau eventual sa care echipamentul sau sa mature aleea din stadion , in speranta ca cineva ii va baga in seama ? Nu asa se fac achizitiile de jucatori domnilor de la Dunarea Calarasi !

  4. suporter independenta

    stati linistiti nu va mai agitati ca nu va ia nimeni copii din judet.In acest momont Dunarea are la juniori A cate 3-4 copii pe fiecare post ,copii care au jucat la Independenta,Ciocanesti, Manastirea cu imprumut.Daca vreti va pot pune la dispozitie o lista cu peste 30 de juniorii care vin sigur .La juniori B vin copii care au fost la Portul,Atletic si cei care se antrenau cu dl Sandu.Eu stiu altceva ca multe echipe din judet fac selectii sa aduca copii nu sa-i dea .Asa ca stati linistiti