SPORT — 1 iulie 2014 at 01:56

Calarasiul inca nu s-a inscris in Liga

by

Inscrierile in Liga Nationala de handbal masculin se vor incheia vineri, 4 iulie. Desi mai sunt doar trei zile pana la termenul limita, Federatia Romana de Handbal nu a primit pana acum vreo cerere de participare din partea CSM Calarasi sau HC Dunarea 2014 Calarasi.
Pe Borcea, incertitudinele continua. Se cunoaste viitorul presedinte, se stie numele antrenorului, s-au aflat numele primilor cinci jucatori care vor juca pentru gruparea de pe Borcea, dar oficial nimeni nu i-a vreo decizie sau intreprinde vreun demers. „Certificatul de nastere” al HC Dunarea 2014 Calarasi inca nu a fost eliberat, astfel ca orasul condus de catre Daniel Dragulin se va inscrie, foarte probabil, in Liga Nationala, sub denumirea de CSM Calarasi, club care se confrunta cu mari dificultati financiare.
Numai datoria catre sportivii sectiei de handbal insumeaza peste doua miliarde de lei vechi. Aceasta va ajunge la 4 miliarde la data de 15 iulie, atunci cand jucatorii ar trebui sa incaseze leafa pe luna iunie. Deocamdata, nu s-a platit salariul pe luna mai si nici restanta de 25% din luna aprilie. Handbalistii care aveau trecuta in contract prima in caz de promovare trebuie sa isi ia gandul de la acei bani.
 

Comments are closed.