SPORT — 1 iulie 2014 at 11:22

"Avem nevoie de Gabriel Borodi"

by

www.sportcalarasean.ro a prezentat in exclusivitate numele celui care va conduce echipa de handbal a Calarasiului in Liga Nationala. De asemenea, numele handbalistilor care vor ajunge sub comanda lui Sabin Dacau in aceasta vara au fost anuntate in premiera tot de catre www.sportcalarasean.ro!
Dupa ce am dezvaluit transferurile lui Anatolin Bulov, Roman Zacaciurin, Alexander Tyukin, Pavlo Gurkovsky si Silvian Amihaesei, a venit momentul ca publicul sa afla ce planuri are tehnicianul calarasean pentru Liga Nationala. Pe langa cele cinci nume noi, la reunirea programata luni, 7 iulie, la ora 17:00, la Sala Polivalenta, ar mai putea ajunge inca trei ucraineni. Este vorba despre un portar, un inter drepta si un conducator de joc care la nevoie poate evolua si pe postul de inter dreapta.
„Luni, la ora 9:00, se vor prezenta la club jucatorii care sunt la final de contract si cei care trebuie sa isi renegocieze contractele”, a precizat Sabin Dacau. Nu se va mai conta pe serviciile lui Adrian Tucanu, Cristian Savlovschi, Eremia Paraianu si Bogdan Manole. Singurul jucator caruia i-a expirat angajamentul in vara acestui an si care va evolua in continuare la Calarasi este Gheorghe Mateas.
Eugen Fratila, Gabriel Borodi si Ionut Saulescu sunt chemati la renegocieri, dar celor trei nu li se poate propune o diminuare a contractului atata timp cat conducerea are restante financiare vechi de doua luni. „Pentru Borodi am o alta varianta. Vreau ca el sa ramana antrenor cu portarii. S-a cunoscut ca se pricepe. Iulian Andrei a fost in forma buna la barajul de la Sebes pentru ca Borodi s-a ocupat de pregatirea lui. Pe langa Andrei, vom mai avea un portar din Ucraina si pe Coveianu, care este calarasean. La nevoie, il vom putea utiliza si pe Borodi. Avem nevoie de Gabriel Borodi”, a declarat Dacau.
Pentru perioada de vara, antrenorul calarasean a decis sa renunte la cantonamentul de la Cheile Gradistei. „Vom avea in luna august un turneu de pregatire, timp de zece zile, in Macedonia. De asemenea, vom mai merge la un turneu la Bacau, unde am mai fost, si vom organiza un turneu la Calarasi, pentru prezentarea lotului. Pregatirea fizica o vom face la Calarasi, unde avem tot ce ne trebuie”, sustine tehnicianul.
 

No Comments

  1. Penibili sunteți!!!! Cum poți sa spui ca G Borodi e bun acum si sezonul trecut nu a fost !!!!!!!!!Înțeleg ca aduceți jucători din Moldova care a jucat la Bacău ( nulități) SI NE ABURIȚI CA AU JUCAT NEMAIPOMENIT. Ce a jucat d-lor. . D-le Sabin iar aduceți jucători care nu au nimic cu handbalul?????? Cunosc f. bine toți jucători din tara . Mai bine uitativa în curtea noastră si aduceți jucători din ROMÂNIA.