SPORT — 30 iunie 2014 at 06:04

"Nu cred ca vom juca in Liga a 4-a"

by

Avantul Pietroiu a pierdut cu 2-1 meciul de ieri, de pe teren propriu, cu Steaua Radovanu, dar a promovat in Liga Tractoristilor. Antrenorul gazdelor, Costel Ghita, s-a aratat foarte afectat de infrangerea pe care echipa sa a suferit-o. Tehnicianul isi asuma in totalitate infrangerea in fata stelistilor.
„Eu am fost cel care a gresit. Le-am zis sa fie relaxati, ca suntem promovati, iar ei au jucam fara vlaga. Nu imi vine sa cred ca am putut juca atat de prost in fata unui adversar care a venit la Pietroiu cu echipa a doua. Nu cred ca vom juca in Liga a 4-a. Ma gandesc foarte serios sa nu ne inscriem pentru ca nu are rost sa ne facem de ras. Daca echipa de pe locul 14 ne-a batut cu rezervele la noi acasa, nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla cand vom juca cu o echipa buna”, a declarat Ghita.
Acesta i-a avut ca oaspeti la meci pe Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, si pe Daniel Stefan, presedintele CJA Calarasi. „A lipsit primarul. Eu cred ca el si-a facut socotelile si n-avea rost sa mai vina la meci. Nu cred ca are cum sa ne tina si pe noi in Liga a 4-a din moment ce lor, de la Borcea, le-au plecat deja sase jucatori. Trei baieti s-au dus la Roseti si inca trei au ajuns la Modelu. Daca o sa jucam si noi si Pietroiu s-au putea sa retrogradam amandoua”, este de parere Costel Ghita.
Astazi, cu incepere de la ora 15:00, este programata sedinta Comitetului Exectuvi al AJF Calarasi, ocazie cu care se va anunta viitoarea componenta a Ligii Tractoristilor. Prima etapa este programata la 16 august. Cu o saptamana mai devreme va debuta Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu.

No Comments

  1. sa fie exclusi daca nu intra. poate au luat locul altora care puteau juca in liga a IV-a.

  2. Nea Costele , vorbeste in numele dumitale si nu mai baga in aceeasi oala si pe cei de la Borcea . Nu stiu de unde stii numarul jucatorilor trasferati de la Borcea , dar daca este asa , este o mindrie pentru cei de la Borcea ca echipele interesate sa faca performanta sunt interesate de acesti jucatori . Cit despre retrogradare , este valabil doar pentru cei care vorbesc despre acest lucru . Daca nu vrei sa joci in liga a -4- a , eu zic sa te gindesti la munca si eforturile facute de baieti , si nu numai , pentru a ajunge aici . Ar fi pacat pentru ei , dar daca nu-ti doresti mai mult , este problema dumitale , nu ,,tiri ” si baietii care au muncit pentru asta , iar cei care joaca fotbal stiu acest lucru . Daca o echipa , indiferent cum se numeste produce ,,valori” , nu trebuie sa fii dusmanos , ci doar sa te ambitionezi sa produci si mata asa ceva . Ei , cum e?