SPORT — 30 iunie 2014 at 11:51

Handbalistii, pusi degeaba pe drumuri

by

Starea de confuzie continua la Calarasi. Opt handbalisti au fost chemati astazi la discutii de catre conducerea CSM Calarasi. Eugen Fratila, Gabriel Borodi, Tiberiu Popovici, Ionut Saulescu si Bogdan Manole au venit pe Borcea, in vreme ce Cristian Savlovschi, Eremia Paraianu si Adrian Tucanu au fost mai inspirati si au ramas acasa. Acestia se afla la final de contract cu echipa pregatita de catre Sabin Dacau si au preferat sa nu mai cheltuiasca bani venind la Calarasi din moment ce nu li s-a propus pana acum prelungirea angajamentelor.
Portarul Bogdan Manole si interul stanga Tiberiu Popovici sunt si ei la final de contract, dar au venit totusi la Calarasi. Primul a venit in vizita la iubita sa, in vreme ce Popovici, care locuieste tocmai la Baia Mare, s-a folosit de acest prilej pentru a elibera apartamentul in care a locuit cu chirie atat timp cat a evoluat pentru CSM Calarasi.
Eugen Fratila, Gabriel Borodi si Ionut Saulescu mai au contract cu gruparea calaraseana pana in vara anului viitor. Antrenorul Sabin Dacau nu mai doreste sa apeleze la serviciile celor trei, numai ca o reziliere a angajamentelor cu acesti sportivi va fi una costisitoare din punct de vedere financiar pentru formatia de pe malul Borcei.
In conditiile in care conducerea CSM Calarasi nu poate lua nici o decizie din moment ce omul de afaceri Ion Dumitru, proprietarul Hotel Calarasi, va fi cel care va conduce echipa de handbal ce ar trebui sa activeze in Liga Nationala sub sigla HC Dunarea 2014 Calarasi, lui Fratila, Borodi si Saulescu li s-a cerut ca la data de 7 iulie sa fie prezenti la reunirea echipei.

Comments are closed.