SPORT — 30 iunie 2014 at 01:50

Dacau transfera pe placul lui Dragulin

by

Se circula cu dificultate in aceasta dimineata pe toate drumurile care duc la Calarasi. Nu ploua, nu ninge, nu este nici macar ceata. Valorile de trafic au atins cote ridicate pentru ca mai multi handbalisti au fost chemati de conducerea CSM Calarasi la discutii. Nici unui jucatori nu i s-a comunicat ora sau motivul pentru care au fost nevoiti sa strabata un drum de cateva sute de kilometri.
Printre cei chemati de urgenta la Calarasi se numara Eugen Fratila, Gabriel Borodi si Ionut Saulescu, care mai au contract cu gruparea de pe Borcea pana in vara anului viitor. Celor trei li se va propune fie rezilierea contractelor, fie diminuarea salariilor cu minim 30%. Totul se va afla astazi, dar cert este ca nu au fost chemati la club pentru a-si incasa prima pentru promovare sau salariile pentru ultimele doua luni.
Pe langa basarabenii Bulov si Zacaciurin, ambii in varsta de 22 de ani, si ucrainenii Gurkovsky si Tiuchin, antrenorul Sabin Dacau va conta si pe serviciile lui Silvian Amihaesei, conducator de joc care a evoluat in sezonul precedent la CSM Oradea, echipa cu care a promovat, dar care nu se va inscrie in Liga Nationala. „Centrul” este de loc din Piatra Neamt si a evoluat si la Bucovina Suceava in vremea in care formatia din nordul tarii reprezenta o forta in handbalul romanesc.
Chiar daca a trecut in linia a doua si nu mai are nici o putere de decizie, primarul Daniel Dragulin are motive de satisfactie. Transferurile efectuate pana acum de catre antrenorul Sabin Dacau sunt pe placul edilului. Acesta spunea la Sebes ca la Calarasi vor fi adusi jucatori din zona Moldovei pentru ca acestia sunt mai serios decat cei din sudul tarii.

No Comments

  1. florian costel

    Silvian Amihaesei….plus….Yan Vitzhbovskyy …killing combination!!!!