SPORT — 30 iunie 2014 at 06:39

Curatenie la Lehliu Gara

by

Editia 2013-2014 a Ligii a 4-a Calarasi s-a incheiat. In sezonul urmator, pe prima scena a fotbalului calarasean vor avea drept de participare Venus Independenta, Victoria Chirnogi, Dunarea Ciocanesti, Unirea Manastirea, CSM Oltenita, Agricola Borcea, Victoria Lehliu Gara, Progresul Fundulea, Rapid Ulmeni, Avantul Dor Marunt, Victoria Dragos Voda, Dunarea Gradistea, Steaua Radovanu, Avantul Pietroiu, Partizan Crivat si Spicul Roseti.
Victoria Lehliu Gara a incheiat campionatul pe locul 8 si se afla in vacanta in aceasta perioada. Sedintele de pregatire vor fi reluate in a doua jumatate a lunii iulie. Pana la inceperea campionatului, formatia antrenata de catre Noni Milea va efectua un stagiu de pregatire centralizata la Sinaia.
Daca jucatorii se afla in vacanta, nu acelasi lucru se poate spune si despre conducerea administrativa. La stadionul Liviu Cucu au loc in aceasta perioada lucrari de reabilitare a cabinelor. De asemenea, se munceste pentru ca suprafata de joc sa arate mult mai bine la inceputul viitorului sezon. Din pacate, tribuna nu va avea parte din nici o imbunatatire, astfel ca spectatorii vor continua sa stea cocotati ca niste curci pe schelele de fier.

No Comments

  1. Pentru Noni : sa nu mai ,,gonesti” echipa oaspete dupa 2 minute de la incheierea jocului . N-au timp nici sa se schimbe baietii si deja inchizi portile stadionului , de parca ar fi vreun National Arena . Noni , fii om !