SPORT — 29 iunie 2014 at 01:50

Dacau nu-l mai vrea pe Popovici

by

Portarul Bogdan Manole nu va mai continua la Calarasi. In Liga Nationala, antrenorul Sabin Dacau se va baza pe serviciile lui Gabriel Borodi, Iulian Andrei, carora li se va alatura un portar din Ucraina. Nici Cristian Savlovschi, Eremia Paraianu, Adrian Tucanu si Tiberiu Popovici nu vor mai juca pe Borcea din toamna acestui an.
Lui Savlovschi i-a expirat contractul si nu i s-a mai facut nici o oferta. Paraianu si Tucanu sunt considerati prea batrani, in mod oficial, dar toata lumea stie ca cei doi nu sunt pe placul oamenilor din conducerea administrativa. In cazul lui Popovici, cel care nu il mai doreste la echipa este antrenorul Sabin Dacau.
Tehnicianul a motivat decizia pe care a luat-o in cazul interului stanga in varsta de 22 de ani. „El a facut o prostie. Anul trecut si-a facut singur contractul. Eu i-am zis sa semneze pe doi ani, dar el a vrut doar pe unul singur. Acum nu am ce sa mai fac pentru el. Daca a vrut contract doar pe un an de zile, asta a avut. Oricum, noi am avut grija sa ne acoperim foarte bine postul de inter stanga. Acolo o sa fim foarte puternici”, spune Sabin Dacau.

Comments are closed.