SPORT — 28 iunie 2014 at 08:53

Sfarsit de cariera pentru blatisti

by

Pe langa arbitrajul care nu produce valoare, ci doar naste suspiciuni, o alta problema a fotbalului calarasean o repriza jucatorii cu dubla legitimare care evolueaza in Liga Tractoristilor si in Categoria Remorca. Acest fenomen nu se inregistreaza doar la Calarasi, ci peste tot in tara. In aceste conditii, Federatia Romana de Fotbal a decis ca site-ul www.frf-ajf.ro sa sufere cateva modificari pentru ca acei fotbalisti care evolueaza pentru doua echipe sa fie depistati mult mai usor.
„Va exista o baza de date comuna la nivelul intregii tari. Totul va fi pe internet. Fiecare jucator va avea fisa si fotografie. Daca vrei sa vezi daca un jucator mai are inca o legitimatie, deschizi calculatorul, cauti in baza de data si afli care este situatia jucatorului”, a declarat Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, care participa astazi la Adunarea Generala a FRF.
Seful fotbalului calarasean a precizat ca fostul presedinte al AJF Calarasi, Bratu Cataros, nu va mai fi observator. Nici Daniel Stefan – Gascanu, seful Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, nu este intr-o situatie tocmai placuta din acest punct de vedere. Inlaturarea celor doi este absolut fireasca din moment ce la Casa Fotbalului au avut loc schimbari importante de personal de cand Razvan Burleanu a fost ales presedinte.
Saptamana aceasta a fost concediat si Victor Cruceana, mana dreapta a lui Adalbert Kassai, fostul secretar al FRF. Cataros si Stefan era foarte apropiati de Cruceanu. In vara anului trecut, Gascanu s-a laudat ca a fost cel care i-a cerut lui Cruceanu sa imperecheze pe Dunarea Calarasi cu FC Voluntari in Cupa Romaniei. Ilfovenii s-au impus cu 11-2 in fata elevilor lui Mirel Condei, aceasta fiind cea mai aspra infrangere din istoria clubului condus de catre Costica Stefan.

Comments are closed.