SPORT — 28 iunie 2014 at 01:31

Reunirea, amanata cu o saptamana

by

CSM Calarasi trebuia sa inceapa pregatirea in vederea primului sezon in Liga Nationala marti, 1 iulie, de la ora 18:00. Antrenorul Sabin Dacau a hotarat ca prima sedinta de pregatire sa se desfasoare la data de 7 iulie. Jucatorii noi vor ajunge pe Borcea inca de sambata, 5 iulie, in vreme ce jucatorii care au mai evoluat pana acum la Calarasi vor avea liber inca doua zile.
„Este timp destul pana la sfarsitul lui august ca sa ne pregatim. Jucatorii isi vor incasa toate drepturile salariale in prima jumatate a lunii viitoare. Vom lucra pe CSM Calarasi inca o luna de zile, ne-am inscris deja in Liga Nationala, dar pana la inceputul campionatului vor fi gata toate actele de la HC Dunarea 2014 Calarasi si vom activa sub sigla acestui club”, a declarat antrenorul Sabin Dacau.
Faptul ca reunirea lotului a fost amanata cu o saptamana suna cel putin bizar. Este posibil ca noua conducere a echipei de handbal sa fi luat aceasta masura pentru a evita o greva a jucatorilor. Handbalistii au anuntat public ca nu doresc sa participe la antrenamente pana cand nu li se vor achita toate datoriile.

No Comments

  1. Se cheltuie o groaza de bani cu handbalul calarasean si nu stiu pentru ce ? Poate doar pentru faptul ca primarul Dragulin a jucat si el odata handbal . Daca asa stau lucrurile , nu este in ordine !

    • Corect ! E o diferenta prea mare intre bugetele sectiilor sportive din oras ! Poate candva o sa avem primar care a practicat atletiam, box sau lupte. Promovati copiii calaraseni , nu mercenari !! Calarasenii vor fii mult mai multumiti ! Oricum echipa va mai avea viata 2 ani atat cat va mai fi si dragulin primar dupa demisie ! Asta e bomboana dupa coliva cu handbalul . Cu baniiastia asfaltam strazile ( nu le peticeam ) . Str I L Caragiale ! Dadeam cu solutii de tantari pentru ca seara nu putem sta in oras.