SPORT — 28 iunie 2014 at 09:39

Motorina: "Raman la Ciocanesti"

by

Venus Independenta a incheiat sezonul 2013-2014 la 21 de puncte in spatele campionilor de la Inainte Modelu. Mai mult decat atat, formatia antrenata de catre Ilie Zeciu a ratat toate trofeele, mai putin pe cel desemnat celei mai fair-play echipe din Liga Tractoristilor. Dar si acolo este de discutat, insa clubul condus de catre Ion Radu – Slick, vicepresedinte al AJF Calarasi, trebuia cumva recompensat pentru buna organizare a jocurilor de pe teren propriu.
Barcelona de Calarasi a inceput deja sa se miste pe piata transferurilor, dar fara prea mult spor, semn ca Doru Simion a imbatranit si nu mai este la fel de eficient ca in vremurile bune. Prima tinta a celor de la Independenta a fost ratata. Adrian Oprea – Motorina, de la Dunarea Ciocanesti, a refuzat oferta codenilor.
„Am avut o discutie cu cei de la Independenta, stiu ca antrenorul ma vrea acolo, dar nu se pune problema de a ma intoarce la ei. Raman la Ciocanesti si in sezonul urmator. Am avut joi o discutie cu antrenorul Cornel Ticu si oamenii din conducerea clubului si ne-am inteles pentru inca un an”, a declarat Motorina.
Sondaul pentru desemnarea celui mai bun jucator din Liga Tractoristilor se afla in plina desfasurare. Mirel Pena (Ciocanesti), George Bratu (Modelu), Marius Iordache (Lehliu Gara), Alin Tene (Chirnogi), Ionut Oancea (Dor Marunt) si Daniel Dorobantu (Independenta) sunt cei sase jucatori care participa la „eurovisionul tractoristilor”. Click aici pentru alegerea celui mai bun jucator din Liga a 4-a! “Procesul electoral” se va incheia la 15 august.

Comments are closed.