SPORT — 27 iunie 2014 at 16:39

Radovanu si Pietroiu, in Liga!

by

Unirea Frasinet nu a facut deplasarea la Radovanu, motiv pentru care gazdele au castigat cu 3-0 si vor evolua in viitoarea editie a Ligii Tractoristilor, competitie unde se vor duela cu cei de la Avantul Pietroiu. Cele doua formatii se vor afla fata in fata si duminica, 29 iulie, intr-o partida care va conta doar pentru palmares.
Dupa succesul istoric din aceasta dupa-amiaza, suporterii stelistilor s-au adunat in fata „sfatului popular” unde s-a cantat ore in sir „Ole! Ole! Multumim, Speriatule!”. Tehnicianul formatiei din Radovanu este de parere ca echipa pe care o pregateste nu a mai castigat de multa vreme intr-o maniera atat de categorica. „Ii dedic succesul de astazi lui Zamba”, a spus antrenorul Stelei.
Sondaul pentru desemnarea celui mai bun jucator din Liga Tractoristilor se afla in plina desfasurare. Mirel Pena (Ciocanesti), George Bratu (Modelu), Marius Iordache (Lehliu Gara), Alin Tene (Chirnogi), Ionut Oancea (Dor Marunt) si Daniel Dorobantu (Independenta) sunt cei sase jucatori care participa la „eurovisionul tractoristilor”. Click aici pentru alegerea celui mai bun jucator din Liga a 4-a! “Procesul electoral” se va incheia la 15 august.

Comments are closed.