SPORT — 27 iunie 2014 at 17:10

"Pietroiu ne-a facut cu arbitrii"

by

Steaua Radovanu si Avantul Pietroiu vor evolua din luna august in Liga Tractoristilor. Unirea Frasinet, cea de-a treia echipa care a participat la barajul pentru desemnarea ultimelor doua formatii ce vor evolua pe prima scena a fotbalului calarasean, nu s-a prezentat astazi la Radovanu si va ramane in Categoria Onoare.
Antrenorul „pescarilor, Mihaita Sandu – Carbunica, explica motivele pentru care echipa sa nu a mai mers astazi la Radovanu. „Astazi am avut o discutie cu Laurentiu Manole, primarul comunei, si i-am spus ca nu are rost sa mergem la acest meci pentru ca vom fi calcati in picioare de catre arbitri. Noi nu am fost doriti de catre cei de la AJF Calarasi. De acum inainte vom face o echipa din juniori, ca sa avem sanse mai tarziu de a promova”, a declarat tehnicianul, care nu a revenit asupra deciziei sale de a demisiona.
„Ma intorc numai daca primarul se va implica cu adevarat. Eu am pus bani de la mine din buzunar ca sa platesc transportul jucatorilor si cartonasele galbene. Viceprimarul Vasile Ditoiu este degeaba pe langa echipa. La meciul cu Pietroiu nu avea bani in buzunar ca sa plateasca arbitrilor cartonasele galbene. In conditiile astea eu nu mai stau la echipa. Daca vor sa facem fotbal asa cum trebuie, primarul trebuie sa vina langa echipa, sa vorbeasca cu jucatorii, sa simtim ca vrea toata lumea sa promovam”, este de parerea Carbunica.
Unirea Frasinet a pierdut cu 5-2 meciul de miercuri, cu Avantul Pietroiu, disputat la Lehliu Gara. Mihaita Sandu pune esecul in carca arbitrilor. „A fost prea pe fata. Arbitrajul a fost slab. Pietroiu a venit cu arbitrul si ne-au tocat. Asa a fost la Lehliu Gara. Pietroiu ne-a facut cu arbitrii. Noi nu ne-am dus la Crivat tot din cauza arbitrilor. Cu o etapa inainte am fost arbitrari de catre Cristian Coman, care ne-a facut praf. I-am zis lui Gascanu (n.r. – Daniel Stefan, presedintele CJA Calarasi) sa nu-l mai trimita la meciurile noastre. Nu ne-a ascultat deloc. L-au trimis pe Coman la meciul cu Pietroiu, ca arbitru asistent. Ne-a facut praf. Jocurile au fost facute inca de la inceput pentru Radovanu si Pietroiu. Ma deranjeaza faptul ca nu ne-au spus de la inceput ca nu suntem doriti. Nu au vrut sa ne primeasca”, este de parare antrenorul „pescarilor”.
Sondaul pentru desemnarea celui mai bun jucator din Liga Tractoristilor se afla in plina desfasurare. Mirel Pena (Ciocanesti), George Bratu (Modelu), Marius Iordache (Lehliu Gara), Alin Tene (Chirnogi), Ionut Oancea (Dor Marunt) si Daniel Dorobantu (Independenta) sunt cei sase jucatori care participa la „eurovisionul tractoristilor”. Click aici pentru alegerea celui mai bun jucator din Liga a 4-a! “Procesul electoral” se va incheia la 15 august.

No Comments

  1. Oameni astia cred ca sunt cu capu .. altceva nu ar fi de zis… Ei au primit 5 goluri toate din actiune si poti sa dai vina pe arbitru? la 5-2? sa fim oameni seriosi….Daia nu te prezinti la meci si iti bati joc de competitie? ASa hal de oameni..!

  2. taceti dracu din gura ca nu stiti decat sa va plangeti,cu maidanul vostru,despre ce fotbal vorbiti voi,stiti voi ce e ala,vb de crivat voi,pai v.am dat 5 acolo la voi in mlastina aia si ati avut toti jucatorii de la d. d.aia nu ati venit voi?pai luati 10 la crivat