SPORT — 27 iunie 2014 at 12:00

Olariu, poti desface sampania!

by

Steaua Radovanu si Unirea Frasinet trebuiau sa se intalneasca in aceasta dupa-amiaza, cu incepere de la ora 18:00, intr-un meci contand pentru barajul in urma caruia vor fi desemnate ultimele doua echipe care vor evolua in editia urmatoare a Ligii Tractoristilor.
Invinsi in primul joc al barajului de catre Avantul Pietroiu cu 5-2, cei de la Unirea Frasinet au luat decizia de a nu mai merge astazi la Valea Popii, acolo unde era programata partida. In aceste conditii, Steaua Radovanu si Avantul Pietroiu sunt echipele care vor evolua in viitoarea editie a Ligii Tractoristilor. Cele doua formatii se vor duela insa duminica, 29 iunie, intr-un meci care va conta doar pentru palmares.
Unirea Frasinet sta pe un butoi cu pulbere. Antrenorul Mihai Carbunica si-a dat demisia dupa jocul cu Pietroiu, iar jucatorii sunt nemultumiti de faptul ca viceprimarul Vasile Ditoiu  a decis ca echipa sa nu mai mearga la Radovanu. Echipa care a ocupat locul al doilea in Categoria Onoare – Seria A trebuie sanctionata aspru de catre AJF Calarasi. Este a doua neprezentare a „pescarilor”.
Prin neprezentarea la Crivat, pe terenul echipei care a promovat in Liga Tractoristilor, si la Radovanu, la un meci de baraj, Unirea Frasinet nu a facut altceva decat sa sfideze competitia. Ca urmare, echipa viceprimarului Vasile Ditoiu ar trebui sa primeasca interdictie de a mai promova pe prima scena a fotbalului calarasean pentru urmatorii trei ani. O asemenea sanctiune nu este trecuta in regulament, dar trebuie introdusa pentru a nu se mai ajunge in situatie ca echipe neserioase precum cea din Frasinet sa poata patrunde in elita fotbalistica din judet. Doru Dinca, presedintele forului fotbalistic judetean, a spus ca in vara acestui an va indrepta regulamentele strambe dupa care a guvernat Bratu Cataros.
Sondaul pentru desemnarea celui mai bun jucator din Liga Tractoristilor se afla in plina desfasurare. Mirel Pena (Ciocanesti), George Bratu (Modelu), Marius Iordache (Lehliu Gara), Alin Tene (Chirnogi), Ionut Oancea (Dor Marunt) si Daniel Dorobantu (Independenta) sunt cei sase jucatori care participa la „eurovisionul tractoristilor”. Click aici pentru alegerea celui mai bun jucator din Liga a 4-a! “Procesul electoral” se va incheia la 15 august.

No Comments

  1. Cu tot respectul dle președinte există și alt regulament pe care nu puteți să-l schimbați.este acela pe care nu vreți să-l respectați.exista roaf-ul care nu este făcut de cataros.42 de asociatii il respecta nnumai noi nu. Va rog să ma iertați dar din păcate am dreptate.