SPORT — 27 iunie 2014 at 10:30

Motanu: "Gascanu zice ca nu stie nimic"

by

Delegarea lui Andrei Stan la meciul dintre Steaua Radovanu si Unirea Frasinet a nascut controverse in lumea fotbalului calarasean. Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, a fost printre cei care s-au revoltat cel mai tare si i-a cerut explicatii lui Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri.
„M-am enervat foarte tare pe Gascanu si l-am sunat si l-am intrebat de ce a fost delegat Andrei Stan la meci daca acest arbitru este suspendat si recuzat. Gascanu zice ca nu stie nimic, ca nu a fost vorba nici un moment ca acest arbitru sa mearga la meciul de la Radovanu. Mi-a zis brigada este alcatuita din Valentin Porumbel, Alin Ursu si Lucian Andrei. Din campionatul urmator vom avea o comisie care se va ocupa de delegarea arbitrilor la meciuri. Se va tine cont de regulament, nu-l mai las pe Gascanu”, a povestit seful fotbalului calarasean.
Sondaul pentru desemnarea celui mai bun jucator din Liga Tractoristilor se afla in plina desfasurare. Mirel Pena (Ciocanesti), George Bratu (Modelu), Marius Iordache (Lehliu Gara), Alin Tene (Chirnogi), Ionut Oancea (Dor Marunt) si Daniel Dorobantu (Independenta) sunt cei sase jucatori care participa la “eurovisionul tractoristilor”. Click aici pentru alegerea celui mai bun jucator din Liga a 4-a! “Procesul electoral” se va incheia la 15 august.

No Comments

  1. la pietroiu , mai bine il trimiteti pe culea la centru,poate nu influienteaza rezultatul,oricum e cel mai pregatit fost arbitru,si dl balan silviu observator,se cunoaste bine amandoi cu cei de la pietroiu