SPORT — 27 iunie 2014 at 07:22

Mirel Pena, dorit la Independenta

by

Sezonul 2013-2014 inca nu s-a incheiat, dar echipele din Liga Tractoristilor au inceput deja sa se miste pe piata transferurilor. CSM Oltenita si-a exprimat intentia de a-i legitima pe Gabriel Lupascu, Razvan Huzuneanu si Bogdan Topor. Toti trei au evoluat ultima oara pentru Dunarea Calarasi. Cu ei in teren, Virgil Bogatu ar putea sa-si cladeasca o echipa care sa isi fac loc cu lejeritate in Liga a 3-a.
Victoria Dragos Voda inca nu stie pe cine va aduce. Sunt insa tot mai mici sansele ca Ionut Popescu si Marcel Minea sa mai joace pentru formatia antrenata de catre Silviu Moldoveanu in sezonul urmator. Cei doi sunt doriti la Venus Independenta, vicecampioana judeteana urmarind in pauza competitionala sa legitimeze mai multi jucatori din judet.
Primul pe lista lui Doru Simion, omul desemnat sa intareasca lotul lui Ilie Zeciu, este Adrian Oprea – Motorina, de la Dunarea Ciocanesti. Atacantul formatiei antrenate de catre Cornel Ticu nu reprezinta o miza pentru Barcelona de Calarasi, dar se doreste aducerea lui la Coade din doua motive. Primul ar fi slabirea adversarului. Al doilea este legat de faptul ca Motorina l-ar putea convinge pe coechipierul sau de la Ciocanesti, Mirel Pena, cel mai in voga jucator din Liga Tractoristilor, sa semneze cu Independenta.

No Comments

  1. Iar i-se ofera 2000 Ron iar ii refuza ca prostu ,copil fara cap