SPORT — 27 iunie 2014 at 02:30

Ion Dumitru, posibil presedinte

by

Jucatorii de la CSM Calarasi se vor prezenta marti, 1 iulie, la reunirea lotului. Antrenorului Sabin Dacau i-a expirat contractul dupa barajul de la Sebes si inca nu a semnat o noua intelegere. In aceeasi situatie se mai afla jucatorii Gheorghe Mateas, Adrian Tucanu, Eremia Paraianu, Cristian Savlovschi si Tiberiu Popoviciu.
Datoriile financiare catre handbalisti insumeaza acum peste doua miliarde de lei vechi si ar putea sa se dubleze la 15 iulie, atunci cand vor trebui platite salariile pentru luna iunie. Sanse ca litigiile financiare sa se incheie prea curand nu sunt, mai ales ca primarul Daniel Dragulin nu se mai poate implica la fel cum a facut-o pana acum.
Edilul Calarasiului a demisionat din toate functiile politice, confirmand astfel relatiile reci pe care le are de o buna bucata de vreme cu Raducu Filipescu, presedintele Consiliului Judetean Calarasi. Cele doua „castele” au avut divergente si in ceea ce priveste numele celui care va conduce echipa de handbal. Asa cum era de astept, Filipescu si-a impus punctul de vedere si functia de presedinte va fi ocupata de catre Ion Dumitru, proprietarul Hotel Calarasi.
Practic, Filipescu i-a luat jucaria lui Dragulin si i-a dat-o unuia care se afla in relatii reci cu edilul calarasean. Dumitru nu este strain de handbal, practicand acest sport in perioada junioratului. Un alt nume care s-a vehiculat ca posibil presedinte a fost cel al lui Marian Dinulescu, dar acesta a refuzat functia.
Numirea lui Dumitru inca nu a fost oficializata. Ioan Bota, antrenorul secund care a lucrat alaturi de Sabin Dacau in Divizia A, va fi omul de legatura dintre afaceristul calarasean si handbalisti. Sezonul competitional va debuta la 30 august, CSM Calarasi urmand a disputa primul meci pe teren propriu.

No Comments

  1. florian costel

    …bine…bine….multumim pentru informatii!!!

    • Se pare ca filipescu nu mai baga nimic la handbal in urma deciziei primarului de a demisiona din pnl. Se pare ca fuge la unpr . Filipescu o sa ii puna bete in roate cu orice ocazie ! E posibil sa nu mai tina nimeni echipa .