SPORT — 27 iunie 2014 at 12:10

"Cei de la Frasinet sunt pe drum"

by

Peste cateva momente trebuie sa inceapa meciul dintre Steaua Radovanu si Unirea Frasinet. Partida este programata de la ora 18:00 si conteaza pentru barajul in urma caruia vor fi desemnate ultimele doua echipe care vor evolua in viitoarea editiei a Ligii Tractoristilor.
Antrenorul gazdelor, Marian Speriatu – Olariu, nu cred ca meciul de astazi va fi castigat de catre formatia pe care o pregateste prin neprezentarea adversarului. „Eu am informatii ca cei de la Frasinet sunt pe drum. Eu nu cred in vrajeala lor. Nu sunt nebuni ca sa nu vina la Radovanu. Stiu si ei ca vor avea probleme daca nu se prezinta. Eu sunt pregatit pentru meci. Ploaia s-a oprit, iar terenul arata excelent”, a declarat tehnicianul Stelei.
Sondaul pentru desemnarea celui mai bun jucator din Liga Tractoristilor se afla in plina desfasurare. Mirel Pena (Ciocanesti), George Bratu (Modelu), Marius Iordache (Lehliu Gara), Alin Tene (Chirnogi), Ionut Oancea (Dor Marunt) si Daniel Dorobantu (Independenta) sunt cei sase jucatori care participa la „eurovisionul tractoristilor”. Click aici pentru alegerea celui mai bun jucator din Liga a 4-a! “Procesul electoral” se va incheia la 15 august.

No Comments

  1. Bercea Mondial

    Daca inainte de meciul cu Modelu , a plouat putin si pe terenul vostru ati afirmat ca apa era de 1 metru la banca de rezerve ,drept pentru care ati solicitat catre AJF aminarea meciului cu Modelu , acum dupa aceste ploi abundente terenul vostru ,,arata excelent” . De ce naiba incercati sa ne ametiti ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *