SPORT — 27 iunie 2014 at 09:58

Ce ii lipseste lui Virgil Bogatu?

by

CSM Oltenita si-a anuntat public intentia de a promova in Liga a 3-a la finalul sezonului 2014-2015. Antrenorul Virgil Bogatu isi doreste sa transfere mai multi jucatori din Capitala. Tehnicianul oltenitenilor nu poate copia insa acelasi sistem pe care l-a implementat in urma cu un an la Modelu.
Pe langa un antrenor foarte bun pentru nivelul fotbalistic existent in judetul Calarasi, modelenii au avut si un conducator excelent, pe Victor Neagu – Bau. Acesta este recunoscut de toata lumea drept un excelent cunoscator al regulamentelor. La acest lucru se mai adauga faptul ca stie sa aleaga jucatori si nu poate fi pacalit tocmai usor. Un asemenea om ii trebuie si lui Virgil Bogatu la Oltenita. Primarul Petre Tone ii acorda tot sprijinul antrenorului, presedintele Ionel Pitoi este pe aceeasi linie, dar este greu sa speri ca in orasul aflat la varsarea Argesului in Dunarea se poate face performanta cu Alexandru Serban – Festa delegat al echipei.
Sondaul pentru desemnarea celui mai bun jucator din Liga Tractoristilor se afla in plina desfasurare. Mirel Pena (Ciocanesti), George Bratu (Modelu), Marius Iordache (Lehliu Gara), Alin Tene (Chirnogi), Ionut Oancea (Dor Marunt) si Daniel Dorobantu (Independenta) sunt cei sase jucatori care participa la „eurovisionul tractoristilor”. Click aici pentru alegerea celui mai bun jucator din Liga a 4-a! “Procesul electoral” se va incheia la 15 august.
 

No Comments

  1. mare drepatate ai,exact ce vb mai devreme,toti…….

  2. sa-l ia pe dinu vama. ramane somer acum ca-l incalta pe niculae.