SPORT — 26 iunie 2014 at 14:47

Unul cu filosofia, altul cu fiziologia

by

Inaintea meciului de baraj cu Petrolul Roata Cartojani, desfasurat sambata trecuta si castigat cu 3-1, Jose Valeriu Petrescu a avut emotii uriase. A ajuns cu echipa la stadionul Astra din Ploiesti cu trei ore inainte de startul jocului si pana la primul fluier al arbitrului Catalin Popa a fumat fara incetare. In cele din urma, Inainte Modelu s-a impus intr-o maniera categorica, fapt ce l-a dus in culmea fericirii pe Mourinho de Calarasi.
La finalul jocului, plin de euforie, tehnicianul a acordat un interviu pentru Pro TV. Desi era atat de mandru de rezultatul echipei sale incat abia mai incapea in cadru, Petrescu nu si-a putut ascunde starea de emotivitate pe care multa lume o are in fata camerelor de filmat si a scos o „perla”. Jose a spus ca ii place fiziologia lui Mourinho.
Cei care vor vedea mai departe declaratia tehnicianului de la Modelu nu trebuie sa spuna ca au vazut negru in fata ochilor si s-a facut intuneric bocna. Nici macar nu trebuie sa rada. Fiziologia se ocupă cu studiul funcțiilor mecanice, fizice și biochimice ale organismelor vii. Au avut ocazia sa o studieze cei care au facut „medicina”. Nu trebuie sa radem de Petrescu. Emotiile sunt firesti, arata umanitate. Acum doar ne-am convins ca Jose a ramas acelasi tehnician care vrea sa impresioneze folosind cuvinte pe care nu le stapaneste, crezand ca ii creste cota ca antrenor daca vorbeste pompos.

Batalii adevarate pentru promovare s-au dat in liga a 4-a! pe www.sport.ro
 

No Comments

  1. aurel duţă

    gresesc in fata camerelor de filmat,ministrii, prim ministri,dupa o asemenea miza e normal ca emotiile sa te afectze enorm,acel baraj castigat se adauga in cv lui petrescu,felicitari conducerii,jucatorilor,si tie nea vali,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *